Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalny Translator

pasikrowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie może jakiś profesjonalny translator angielsko-polski ? =]

Bardzo potrzebuję.

I kogoś kto dobrze zna angielski prosiłbym o przetłumaczenie pare rzeczy :)

Do przetłumaczenia :

---------------------------------

What do you think a GM is ?

wish

revan

anyoing

---------------------------------

Z góry thx. Potrafie dogadać się z anglikami ale nie znam niektórych słow :P

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Najlepszy translator na stronie www.ling.pl

masz tam tego full wystarczy wpisać slowo :D

do słowa wish

n C/U 1. (desire) chęć; ochota; (request) życzenie: to make a ~ wypowiadać życzenie; he expressed the ~ that... wyraził życzenie, aby; you acted against my ~es postąpiłeś wbrew mojej woli. 2. (thg. ~ed for or requested) pragnienie: he got his ~ jego życzenie się spełniło. 3. (hope on another's behalf) życzenie: best ~es! najlepsze życzenia!; with every good ~ wszystkiego najlepszego.

vt 1. (want, require) chcieć; życzyć sobie; pragnąć. 2. (expr. unfulfilled desire): I ~ I hadn't gone there żałuję, że tam poszedłem; I only ~ I knew chciałbym tylko wiedzieć; I ~ you'd be quiet chciałbym, żebyś się zamknął; I ~ he were alive chciałbym, żeby żył; I ~ he hadn't left so soon szkoda, że wyszedł tak wcześnie. 3. (with double object) życzyć (komuś): I ~ him well dobrze mu życzę; I ~ed him good morning życzyłem mu dobrego dnia; I ~ you many happy returns najlepsze życzenia;(colloq, inflict): I ~ed him good-bye pożegnałem go; I wouldn't ~ this headache on anyone nikomu nie życzę takiego bólu głowy;vi pragnąć; chcieć:she has everything a woman could ~ for ma wszystko, o czym może marzyć kobieta.~ cpd ~bone n mostek (zjedzonego kurcz).

Opublikowano

What do you think a GM is to raczej "jak myslisz, GM jest ..."

a co do translatora to www.translate.pl www.translatica.pl

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Okay, wielkie dzięki koledzy :)

//Closed.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...