Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam

Oziii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zaprosić na swój blog:

Adres:

Oraz chciałbym usłyszeć wasze opinie na jego temat

33876.png

Uważasz, że pomogłem i chcesz mi się jakoś odwdzięczyć

Wystarczy, że dasz +

Opublikowano

Bardzo dobry dział do tego wybrałeś..

A nie,sorry myślałem,że to dział WoT xD

Nie bijcie :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Bywalec
Opublikowano

Ten temat powinien być w dziale: "Projekty użytkowników forum",a nie tutaj.

Blog jak każdy inny, niczym się nie wyróżnia.

Opublikowano

W notce o Apple już pierwsze zdanie mnie odrzuciło. Przecinki stawiane na ślepo lub w miejscach, w których wypadałoby już postawić kropkę.

Wezmę to pod uwagę :)

33876.png

Wystarczy, że dasz +

Opublikowano

Kurfa koleżko, jak już zabierasz się za reklamę, to wstaw najpierw coś ciekawego, a nie takie przetarte banały.

Hahaha sorry, ale jeżeli ktoś ma problem z przeczytaniem płci, lub nawet czy nick Oziii jest w formie żeńskiej? To nie będe liczył się z jego zdaniem, gdyź wisi mi zdanie 15latka co ma banalny, przetarty avatar

33876.png

Wystarczy, że dasz +

Opublikowano

ja to nie wiem jak można ocenić blog o_O, toż masz samego gotowca i tylko uzupełniasz tekstem, znajdź se polonistę aby ci ocenił tekst ; )

Opublikowano

ja to nie wiem jak można ocenić blog o_O, toż masz samego gotowca i tylko uzupełniasz tekstem, znajdź se polonistę aby ci ocenił tekst ; )

Właśnie chodzi mi o tekst, głównie przekaz ;)

33876.png

Wystarczy, że dasz +

Opublikowano

Otóż oceniając twój amatorski projekt na podstawie jego zacnego i jakże skromnego wyglądu powiem szczerze że jest to nieco przesadnie zepsuta i znieważona strona internetowa.

Wpływa na to wiele czynników, między innymi zastanów się nad nowym pięknym i nadto wyróżniającym się pozytywnością z pośród innych blogów szablonem,

najlepszym rozwiązaniem w twoim przypadku byłaby inwestycja w odpowiednio i rozsądnie dobrany hosting, w odpowiadającej ci cenie, oraz inwestycja w domenę o odpowiadającej ci nazwie.

To co teraz masz powinieneś natychmiast usunąć, licząc się z tym że kolejny blog będziesz musiał zacząć prowadzić od nowa, co oczywiście będzie sprawiało ci lekką trudność.

Jeżeli wybierzesz tą drogę, to polecam ci zainstalowanie na twoim nowym hostingu skrypt pod blogi o nazwie Wordpress. Jeżeli twoja strona będzie wówczas miała ładny wygląd oraz popularność,

możesz robić z nią co chcesz, nie martwiąc się o to że w przyszłości usuną ci dane lub zablokują z jakiegoś tam powodu.

Korzystanie z darmowych generatorów niesie ze sobą pewne ryzyko i ograniczenia, w które raczej wpadać nie warto, bo się zwyczajnie i najprościej w życiu nie opłacają, dlaczego? Ponieważ:

1) Nie masz dostępu do ftp.

2) Nie masz dostępu do bazy danych.

3) Dostajesz darmową domenę, na którą niechętnie ludzie wchodzą, chociaż widziałem forum z takiego internetowego generatora, które ma ponad sto tysięcy zarejestrowanych.

4) W przyszłości taki generatorek może upaść i przepadną twoje wszystkie dane, wszystko na co pracowałeś tyle dni, miesięcy, lat...

5) Nie będziesz miał żadnego prawa, a ni możliwości o ubieganie się o zwrot kopii bazy danych, ponieważ serwis nie jest di tego zobowiązany.

Więc zastanów się poważnie nad tym czy jest sens prowadzenia dalej takiego gówna, czy może warto wyrzucić trochę kasy po to by później osiągnąć pewien sukces,

bo wieżę że go osiągniesz, ładnie piszesz, starasz się pięknie opisać sytuacje dodając własne poglądy, to mi się podoba.

Ale ubolewam z powodu twojej początkowej bezmyślności, może jeszcze nigdy nie miałeś do czynienia ze skryptami internetowymi,

jeżeli nie to polecam właśnie zaczynać w twoim przypadku od Wordpress'a.

Opublikowano

Ktoś mi przeniusł temat?

Nie chce, abyście oceniali styl bo to jest gotowiec, nic nie jest zmienione, ani żebyście mi doradzali hosting. Może was zaskoczę, ale to jest tak na umyślnie zrobione.

Chodzi mi o ocenę postów, tematyki co zmienić a co może być

33876.png

Wystarczy, że dasz +

Opublikowano

Interpunkcja - 8S

"bla bla bla" - 8S

Reklama w prawym górnym rogu (zasłania trochę...) - :angry: :angry: :angry:

Chyba tyle wystarczy.

Poczytaj o tzw. przecinkach, bo ich jest za dużo/mało w niektórych miejscach.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...