Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Metin2 Visual Hack

archi813

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka Niewiem czy dobry dział (jak zly to przepraszam) .

Otóż problem polega na tym ze ostatnio na pl w sklepie widzialem tygrysią +9 a gdy ją kupilem byla +0

Wiem ze to sie nazywa Clone Hack (tzn Itemy Bez Wartości Tylko do handlu ) Albo Dupe Hack jeżeli

macie jakieś linki do tego hacka prosze Napisać w temacie

Z Gory dzieki,.

Bywalec
Opublikowano

Na forum coś takiego nie istnieje/w grze chyba też nie. Może po prostu gość Cię oszukał i zamiast +9 dał +0? A po prostu źle popatrzyłeś?

Opublikowano

A może były dwie zbroje koło siebie (jedna +0 druga +9)?

Nie znajdziesz czegoś takiego jak "DupeHack".

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Taa miałem podobną sytuacje, i do tej pory nie wiem jakim cudem tak się stało. Kombinowałem z cheat engine - bez skutku, trzeba bardziej się wgryść i jakoś to odkryć. I uprzedzam, że nie jestem na tyle głupi, żeby nie zauważyć, że koleś sprzedaje mi parte +0 a nie +8 jak obiecywał.

Opublikowano

Noo Wydaje mi sie ze to cos z chomikuj tylko niewiem jak tego użyć

Link :

http://chomikuj.pl/Akiso/Metin2

Znajdzie Tam nazwe Metek Item Cloner

Tylko niewiem jak tego używać i czy dziala tez niewiem ale ja przynajmniej niewiem jak go użyć jak ktos wie to niech napisze instrukcje obslugi .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...