Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa strona youtube wy też tak macie ?

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy zauważyliście , że youtube przeszło kolejną zmiane ? Chodzi mi oto , że teraz na youtube np. macie ten górny pasek który jest na wyszukiwarce google ? No i inne rzeczy się też zmienily. Co o tym sądzicie ?

Opublikowano

Mi sie nie podoba, nie ma dlugosci filmiku tylko na dole czas odlicza ;d

Ja mam to po staremu...

Mi zmienił się tylko wygląd łapek xD

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Cały czas wygląda tak samo. ;(

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

YouTube planuje kolejne zmiany jest kilka projektów beta, z których użytkownik może korzystać ale nie musi. Jeżeli ktoś chce sobie włączyć i korzystać to uruchamia wybraną przez siebie funkcje, a jeżeli nie ma ochoty i chce żeby wszystko było po staremu to nic nie zmienia.

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Opublikowano

Odnośnik YouTube na google już był dość dawno (bynajmniej ja zauważyłem). Co do nowego wyglądu. Nie podoba mi się. Chce widzieć tylko przesłane filmy, a nawet nie działa to, że chce ukryć kogoś komentarze. W ogóle taki burdel jest. Chciałbym zostać przy tym starym ... ;x

he?

Bywalec
Opublikowano

Pfeee, po tych wszystkich zmianach to ja się nie mogę połapać.

Mogliby przywrócić stare wyglądy.

Opublikowano

Wyczyściłem wszytskie ciasteczka z przeglądarki historię itd. i przywrócił mi się stary wygląd. Jak spowrotem przywrócić nowy wygląd ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...