Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy jest jakiś priv z euro charami???

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Na razie nikt nie słyszał, nikt nie widział.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

szkoda

żeby nie robić nowego topica to jaki jest najlepszy priv serw????

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

@up a ile wbija sie tak miej więcej?

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

Reg jest off, przez 99.99% czasu tygodniowego... ^^

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Niestety to prawda ze ciezko sie zarejestrowac lecz moj kolega jakies 3 dni temu trafil i zalozyl nowe konto.

Jak cos to radze wybierz sjsro old ob sie duzo szybciej wbija niz na new( ja gram na new i dluugo wbijam po 2h w tyg po 4h-6 na weekend)

sygna1o.jpg

Opublikowano

Właśnie korzystając z tego topicu [żeby nie robic nowego].Grałem kiedyś długo na sjsro old.Mam tam chara na 90 lv i na 64.I one tam są i nic nie robią.Więc korzystając z sytuacji mówie, że mogę się wymienic tymi charami za isro [netpune], bądz za kase z reala... Wiecej pm.

Opublikowano
Jak cos to radze wybierz sjsro old ob sie duzo szybciej wbija niz na new( ja gram na new i dluugo wbijam po 2h w tyg po 4h-6 na weekend)

na new po 2h? to chyba jak klikasz raz na 10 minut. Ja wbijam na new, w godzinach popołudniowych MAX 45 minut, czasami zdarza sie ze po 10 juz jest...

Opublikowano
Esro to jakiś jeden wielki fejk, nie spodziewałbym się wiele po tym.

Esro to jest projekt...

to nie jest priv serwer oni go nie postawia oni robia pliki potem sprzedadza..sami pisale ze to jest ich projekt przeznaczony na zrobienie plikow