Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opinia] Laptop HP

volilov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem się doradzić co myślicie o laptopie HP używanym za 800zł (Półrocznego z gwarancją na 2 lata)..

Chce abyście popatrzyli na to pod względem czy znajdę coś lepszego w tej cenie bo dokładać nie mam zamiaru...

Specyfikacje :

Procek ii3-2330M 2x2,2 Ghz

Ram 4Gb ddr3

Grafa Radeon HD 6490M 1GB własnej

500Gb dysk

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Ogólnie HP są dobre. Sam jestem posiadaczem dwóch i jestem z nich zadowolony. Podobnież szybko się pocą, ale w moim przypadku tak nie jest;p Co do parametrów i cenie jest wart kupna.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Dodam, że sprzedawca twierdzi, że temperatura nie przekracza 60stopni C. Czy do dobrze - nie wiem bo nie znam się zbytnio na tym...

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Za taką cenę nie znajdziesz raczej nic lepszego. Co do grzania jest to prawda, że ok. 80% modeli ma właśnie z tym problem. Osobiście posiadam 2 laptopy HP i raczej nie narzekam.

Tymczasem na battlefieldzie:

508270d7e46cc.png

Dodam, że laptopa odkurzam raz na 2 tygodnie i korzystam z podkładki chłodzącej.

Opublikowano

IMO HP się grzeje, miałem laptopa od HP któremu od temperatury wylutował się chipset płyty głównej. Ale 800zł za taki sprzęt, bierz pan ;d

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Mam HP'ka i ze średnią podstawką (50zł?) podczas stresu ma dość niskie temperatury, rzadko kiedy coś się zatnie, max. temp. jaką zauważyłem to coś koło 58 stopni.

Jeżeli masz taki budżet, to ten laptop byłby najlepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...