Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] nowość po raz 100

patricok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi Pilots,

My source promised me to get even
more information on the details of this, this fortress,
in the coming days. And from what I have seen so far,
it is really impressive!

Enjoy and share this post!

XOXO

-Nyx-

421171_10151459415849409_1052344160_n.jpg

info z facebooka godzine temu, nie chce mi sie tłumaczyć

Opublikowano

lol jakieś nowości z extrasami może oto chodzi że wygląd będzie nowy nie wiadomo co oni wymyślają naprawdę to za szybko chcą ją wyupasowić nic więcej a to przekłada się na większe zyski dla BDP

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ciągle puaczecie ale bez ciągłych dodatków gra by umarła smęccie dalej ale jak nowość wychodzi to robicie w gacie z wrażenia jak i 70 % graczy taka prawda ;)

Opublikowano

Wygląda jak wyrzutnia atomowa , zrzut na wrogą bazę i mamy multi kill xD:D

Ale to raczej będzie ekstras dodajacy exp, poważkę i dmg jednocześnie, pewnie z 50k uryny bedzie za niego, ale to tylko moje przypuszczenia :P

Opublikowano

ciągle puaczecie ale bez ciągłych dodatków gra by umarła smęccie dalej ale jak nowość wychodzi to robicie w gacie z wrażenia jak i 70 % graczy taka prawda ;)

Ja gram w UW w którym nie ma aktualizacji a jakoś ta gra żyje, teraz ta gra umiera (DO) na ts w 2008-2010 roku na ts bywało po 150-200 osób (jeszcze kilka klanów miało własne ts) teraz wszystkich razem może siedzi 50-60 osób, kiedyś liczyło się doświadczenie a teraz grubość portfela następnie kto pierwszy strzeli a na końcu umiejętności pilota.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Wg mnie może to być booster jak i broń. Raczej to drugie, np granatnik, strzelasz w wybrane miejsce na mapie. Tak, teraz można spodziewać się wszystkiego.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

jest możliwość że to jest specjalna wyrzutnia na specjalnego aliena który ukazał się ostatnio fota na fb.

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Moim zdaniem to booster, znaczek w lewym dolnym rogu mówi sam za siebie. Pewnie nie będzie to zbyt opłacalne, ale przecież BP musi na czymś zarabiać i non stop jakieś zmiany wprowadzać. Nawet sobie teraz nie można spokojnie pobocić bo ciągle coś kombinują.

PL3 MMO

Opublikowano

Wg mnie może to być booster jak i broń. Raczej to drugie, np granatnik, strzelasz w wybrane miejsce na mapie. Tak, teraz można spodziewać się wszystkiego.

Może kurwa od razu chuj strzelający spermą na mapę wroga aby wolniej się poruszali ? Ty to masz kurwa pomysły..

//Szacunku trochę do mnie proszę. A za ten post 5% się należy, cała przyjemność po Twojej stronie

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Jakieś bajery na tą całą asteroidę co chcą wrzucić, wcześniej dali plany laserów i rakiet na to coś, szczegółów nie znam

Opublikowano

Na 100% jest to jakiś bot naprawczy, bo w nazwie mamy ,,repm" Ale, czy to bd coś dla statku, peta, czy też bot naprawiający w boju, lub booster zwiększający szybkość ripera bota?

Na 100% jest to jakiś bot naprawczy, bo w nazwie mamy ,,repm" Ale, czy to bd coś dla statku, peta, czy też bot naprawiający w boju, lub booster zwiększający szybkość ripera bota?

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

kurwa wkrótce się dowiesz..

niech tyle nie wprowadzają, bo mnie to już powoli mega, bardzo, zajebiście, wkurza...

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Taa, to będzie jakiś większy event, jak dają plany tylu różnych rzeczy. Może znów coś nowego, jak np ten ev z meteoroidami :x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...