Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gold tank(który kupic)

ausdg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem 14,5k golda ale nie wiem którego tanka wybrać. Dlatego zwracam się z pomocą do was, chciałbym się dowiedzieć ile średnio zarabiają gold tanki, tylko nie piszcie ze to zależy od umiejętności bo to mnie nie interesuje. Interesuje mnie wasze odczucie co do waszych średnich zarobków gold tanka, a także aby miał dość ładnie obrażenia i nie był zbyt miękki. A i nie oferujcie mi niszczyciela bo niezbyt mi idzie granie nimi.

Z góry dziękuje za pomoc.

Sorki za błąd w temacie

Opublikowano

Najlepiej zarabia T34,jednakże jest on mięciutki z przodu i trzeba się nauczyć wystawiać tylko wieżę.

Ja sam mam Lowe i jestem z niego zadowolony

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Popieram UP

Jeśli miałeś wcześniej doświadczenie w graniu HT amerykańskimi (T32 i T29 w szczególności), to na T34 będziesz sporo zarabiać (moje zarobki na nim z premium wahają się między 50k a 130k zależnie od "epickości" bitwy).

Jeśli nie grałeś US HT to wybierz Lowa, bo on nie jest słaby.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

T34 - najwieksze dmg i wysoka penetracja. Ma bardzo twarda wieze, ktora wystarczy wystawiac i chowac kadlub. Wtedy go nic nie ruszy.

Moje zarobki z premium 60-130k. Przy 114k kredytow mialem asa pancernego.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Dzięki za wasze opinie kupie sobie T34 tak jak mówicie, a co do USA to mam T29 i całkiem mi się nim przyjemnie gra, jak do tej pory 120 rundek i tyle samo ubitych mniej więcej.

Opublikowano

T34, penetracja+dmg, lecz gdy bedzie możliwość, mozesz też np typka . Lecz najlepsza inwestycja jest premka :P A jeszcze lepsza, miej WoTa = więcej czasu na czytanie słownika .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

UP ale mu pomogłeś ...

TOPIC bierz T34 najlepszy .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Polecam ci SuperPershing-a. Wczoraj sobie kupiłem.. i jeszcze uczę się nim grać.

Jak na razie najwięcej na czysto zarobiłem 45k.

W SE musisz się martwić nie o kadłub a o wierzyczkę- i to najbardziej odbiega u mnie od innych czołgów.

Mówią, ze jest mułowaty, ale daje rade. DMG ujdzie

Przeładowuje 7.7 u mnie. ( dosyłcz, wentylacja, ładowniczy 80% )

@Edit:

Mam na nim 12 bitew więc totalny nowicjusz na tym czołgu

x

Opublikowano

@up:

Na czysto będzie ładował 6.95 (o ile się nie mylę[nie gram od 2-3 tygodni]) xD

@topic:

Ja też Ci SP polecam, sam na nim gram i na 95% bitew jestem top;D

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Każda premka zarabia tyle samo . Zależy jak grasz tyle zarobisz . Najłatwiej mi osobiście zarabia się T34 i Super Persem . Lowe też dobry ,ale często się pali co jest wkurzające ;/

- na Twoim miejscu brałbym T34 skoro jezdziłeś USA tankami lub SuperPersa (ma zajebiste losowania 90% bitew na top tank ), natomiast T34 (najczęsciej z X tierami i jest w połowie listy )

Pozdro :P

borussia-dortmund.jpg Gram pod nickami : Iglaq , Fantomas , BraveHeart , LouisDeFunes , CastAway , Riccardo oraz Venq
Opublikowano

@Up

Nie każdy premium tank zarabia tak samo, każdy ma inny credit factor i każdy ma inne umiejętności.

Myślisz że jak nie umiesz grać i kupisz sobie premium tanka to będziesz zarabiał po 100k?

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...