Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jakie Auto kupić ? ;x ;D

krysa1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka...

Mam Pytanie , jaki kupić sobie samochód dosyć dobry na wyscigi , dragi ? najlepiej do 1,6kk

Fajnie ja byłby też ładny dosyć ;x ...

Zastanawiam się nad BMW M3 ( E46) . A wy co proponujecie? :))

Opublikowano

BMW E46 dobre autko przypieszenie i prowadzenie dobre ale teraz gdy doszly nowe autka...polecam ci kupic Ford BOSS 302 nie wiem ile teraz kosztuje bo mam kompa 20letniego ..

ale jak by nie bylo BOSS to wspanialy wozek do dragu czy poscigu czy nawet zwyklych wyscigow zawsze bedzie dobry i jest.

P.s:Sorry alt nie dziala naprawie to dzis.

Opublikowano

Kupuj Mustanga Bossa 302 '69 kosztuje bodajże 1 mln IGC.

Znakomicie sprawdza się w pościgach, w wyścigach też jak go ogarniesz.

M3 E46 bardzo dobre po tunningu, szczególnie w wyścigach, w pościgach też niezłe.

Opublikowano

Nom , tylko tak mi sie podoba ta bmka a mustang też niczego sobie. dzieki wam po like macie , jednak jeszcze muszę bardzo poważnie zastanowić się nad wyborem miedzy Mustang BOSS 302 (' 69) vs BMW M3 ( E46) może zrobimy głosowanie ? :D

Opublikowano

Nie ten dział.

Ja polecam bmw m3. Autko dobre na wyścigi jak i na pościgi. Jest, wg mnie, najbardziej ,,uniwersalnym" autkiem w grze. Sprawdzi się w każdym warunku ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...