Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Project I.G.I 2 Problem Z Mapami I Grafiką

JQB3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam Problem Z Grą Project I.G.I 2 Covert Strike. dostałem grę od wuja i Kiedy Przybyłem Z nią do domu zainstalowałem (z kompem nie było problemów) kiedy zrobiłem pierwsze odpalenie zauważyłem Brak kilku leveli mianowicie (Border Crossing,Libyan Rendezvous,Prison Escape,Priboi's Villa,The Airfield,Zaleb's Stronghold,Showdown At The Docks,Secret Weapons Lab,Mission Control i The Launch Pad). Gra Była w wersji pudełkowej NIE PIRACKIEJ!!!. Dodatkowo mam problem z grafiką,ponieważ patrząc na ziemię jest rozmazana.Pomóżcie Użyłem Cheatu na wszystkie mapy i niektórych nie ma Co Zrobić Żeby Wszystko Było Dobrze?

Opublikowano

Grę Reinstalowałem 5 razy z myślą MUSZE WKOŃCU ZAGRAĆ! Sterowniki Są zaaktualizowane ale teraz w kwestii misji dobrze by było gdyby ktoś mi udostępnił plik Pt: "MISSIONS" jak pamiętam było tego wiecej zaglądam a tam prawie pusto więc jeśli ktoś to udostępni Będę wdzięczny :)

Opublikowano

Sprawdź czy karta graficzna się nie przegrzewa programem Everest. Zaktualizuj jeszcze DirectX i .Net Framework.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...