Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Irelia

RuSt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jaki bedzie lepszy item dla irelii

1.tabki

2.Trinity Force

3. Tutaj wlasnie nie wiem jaki bedzie lepszy item - Wit's End czy Guardin Angel

4. Warmog

5. Atma

6. Force of Nature

Prosze o doradzenie jaki bedzie lepszy dla ireli item z punktu 3.

Opublikowano

Troche nie ten dział, ale Wit's end, tak wcześniej GA się nie pyli robić, chyba, że fest ciężko jest;) Ga można spokojnie później złożyć jeżeli sytuacja nie wymaga poświęceń

Opublikowano

ninja tabi na irelke -.^? lol seriously .... na irelke to tylko mercurki bo ulepszaja pasywa zastap na tym buildzie ninja tabi i daj merkurki i wywal force of nature i bedzie wszystko ok

Opublikowano

Zalezy od tego czy chcesz miec dmg czy wolisz byc tanky... mozesz tez zamiast tego zrobic f. malleta ale jak juz uwazasz ;] chociaz z twojego buildu masz duzo dosc survi ja osobiscie polecam wit's enda

Opublikowano

Postaci nie mają jednego buildu, z czasem każdy się o tym dowie. Pograsz jeszcze z rok to się dowiesz dlaczego. Ja postaram się pokrótce to wyjaśnić :

- buty, nie kupuj za kazdym razem tabi. Jezeli na przeciwko masz massiv cc team kupujesz merki. jezeli na przeciwko mocne ad team kupujesz tabi-proste.

- Tri jest raczej core itemem na irelii, lecz tylko i wyłącznie on, jak juz napisałem wcześniej itemy składa się na przeciwników. Jezeli ich carry się feeduje, lub mają top'a i jungle, ad carry mocne ad bazujące na as kupujesz frozen heartha. Kolejny przykład : mają na przeciwko dariusa budujesz ga,ponieważ świetnie kontruje jego ulti po użyciu na ga juz się nie zresetuje i Ciebie nie zabije. Jezeli mają mocne ap na topie i midzie+ jungla np. mao czy mumu - kupujesz mresa - Fon/MoM'a, czy banshee.

-Teraz na chłopski rozum - masz na przeciwko morde na topie i co? kupisz tabi? kupuj jedynki i raszuj phage+wits end. Nic trudnego z czasem nieutalentowani ludzie do tego dojdą - również Ty. :)

Po przeczytaniu tego powinieneś zrozumieć dlaczego niema jednego buildu.

To powinno wystarczyć :)

@EDIT :Podczas pisania tego doszły kolejne posty chciałbym je skomentować : Creed : przeczytaj co napisałem o butach bo źle piszesz. Team bez cc i mało ap dmg a ty bedziesz merki i tak kupiwał? :)

Podszywacz - f malleta kiedy juz ma tri jest niepotrzebne bo bo jego pasyv nie kumuluje sie z tri pasywem :x wits end jest okey, tylko musisz patrzec kogo masz na lini :)

@down przeczytaj odpowiedzi sanim napiszesz takie scierwo. Kolejna bez sensu odpowiedz od typa nic nie znającego się na tej grze.

Zamiast pisac bzdury przeczytajcie najpierw odpowiedzi po co sie powtarzac

:)

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

Po 1. tylko Mercurki

Po 2. żaden warmog + atma, po kija, nigdy nie chcesz stunować?

Po 3. Wits end jak dla mnie to gówno na irelke, lepiej złożyć GA.

<>

Opublikowano

Wits End jest jednym z itemów jakie dają ireli niesamowity dmg.

Merki jeśli CC, jeśli tons of AD to tabi mozna zlozyc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...