Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Uniwersalny zestaw umiejętności do wyścigów

TrueFaith

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Które Umiej?tno?ci by? wybra? do uniwersalnego auta ? (3 gwiazdkowe)

• Obroty do doskona?ego startu
      12
    • Czas dzia?ania Nitro
      7
    • Moc Nitro
      15
    • Przyczepno?? na starcie (Drag)
      8
    • Dzia?anie doskona?ego startu
      8
    • Wi?cej gotówki za wy?cigi
      5
    • Wcze?niejsze wzmocnienia
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam mały dylemat z wyborem umiejętności do "uniwersalnego" samochodu, ma być on do wyścigów i dragów (drag to też wyścig tak w sumie). Patrzyłem na wszystko i te z ankiety wydały się najsensowniejsze, oczywiście mowa tutaj o umkach 2/3 gwiazdkowych. Temat na pewno pomoże innym, dlatego dyskusja z ankietą :P

PS Mam Murcielago jeśli to ma pomóc

Opublikowano

Dodam tu trochę poza ankietą. Oczywistym dla mnie jest więcej forsy, przyczepność na starcie i obroty (nie działa w dragu.) Poza tym moc nitro, działanie doskonałego startu tylko w wozach z dobrym N2O.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Dodałem info, że mam Murcielago :P Ono ma chyba dobry start i nitro nie ?

Więcej gotówki w zasadzie dałem tylko do bocenia, ale do tego stworze 2 autko. Wcześniejsze Wzmocnienia miałem 2 poziomu i dość pomagało bo nitro ok. 10 sek wcześniej (prawie na starcie) to jednak coś :D

Opublikowano

Najlepsze nitro (ponoć) mają: Porschaki, Pagani, Lambo i RTR-X.

To już musisz ustalić na własne wyczucie, jeśli zamontujesz "działanie doskonałego startu" to musisz pilnować by się nie nachodziło z "wcześniejszym wzmocnieniem" bo to nie miałoby sensu.

Moja propozycja:

- obroty doskonałego startu x1 (więcej nie robi różnicy i tak jest banalnie trafić)

- działanie doskonałego startu x1 (w Murcielago wyprujesz do przodu od razu)

- moc nitro x2(ja zawsze preferuje moc od długości działania)

- co ci pasuje

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Moim zdaniem MOC NITRO- zawsze to bralem tak z przyzwyczajenia po za tym daje bardzo dobra moc.

A tak to mowie najlepsze to NITRO a najlepsze maja:PORSHE,RT-X,LAMBO,ZONDA(MA CHYBA NAJLEPSZE),GT500,BMW..jest ich moze wiecej ale nie bede wymienial.

ja zawsze montuje:

Doskonaly start.

moc nitro.

obroty doskonalego startu.

P.s:Alt nie dziala i jak cos napisalem zle pisac :)

Opublikowano

- obroty doskonałego startu x1 (więcej nie robi różnicy i tak jest banalnie trafić)

- działanie doskonałego startu x1 (w Murcielago wyprujesz do przodu od razu)

- moc nitro x2(ja zawsze preferuje moc od długości działania)

- co ci pasuje

Działanie nitra mam niestety 3 gwiazdkowe, może jak wydropię 2x moc 3 gwiazdki to podmienię.

Czyli mniej więcej tak jak myślałem, na 5 miejsce dam sobie 3 gwiazdkową przyczepność na start.

Warto by zacząć dropić :D Dzięki za pomoc. Temat wyczerpany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...