Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ktoś mi powie o co chodzi?

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie wiem grałem w combata cały czas elegancko szło super ale przestałem bo praca i czekałem na wypłatę i na permamenty powiedziałem kurcze wolę poczekać na dobre smaczki nowych broni no i nadszedł ten dzień wczoraj ale od wczoraj nie mam skilla właśnie nie wiem co się stało.

Moje wyposażenie

Bronie:

M146CQB

M6A2-SRT full custom

MP7 Mod UMP45 zależy w czym zachcę mi się biegać

ubranie

Balistic Helmet

Light Vest

Tatictal Backpack

Moje pytanie o co może chodzić czy mam po prostu brak skilla słabe eq czy może dlatego że jednak postać męska jest tutaj faktycznie zjebana

Opublikowano

Hmh powiem ci tak, nowa broń nawet pro bez recoila itp trzeba ogarnąć wszystkie. Ja grałem samą gietą i kosiłem, przeniosłem się na m4a1 i wogóle jej nie ogarniałem. Kumpel miał tak samo pro permy a po co mu tyle ? Skoro musiał poświęcić dużo czasu żeby je ogarnąć. Tyle permów nie trzeba aż mieć żeby dobrze grać, ja jedną snajperka potrafie zdziałać cuda :). Zapewne słabo Ci idzie ponieważ grasz tymi brońmi 1 raz i nie wiesz która zabija na kilka strzałów, albo która jest celna. Jednym słowem musisz ogarnąć permy i będzie dobrze. I pamiętaj :To nie twoja broń musi być dobra, tylko ty osoby z m16a3 bez celownika grać potrafią, bo tak dobrze ją znają.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

A powiedzcie mi na razie dopóki nie zrobię nowego przelewu te wyposażenie pod względem ubrań jest ok Balistic Helmet i Light Vest może być?

Opublikowano

Tak może być.

Co do broni to właśnie próbuj ogarnąć tylko po jednym z każdego: AR, SMG i SR. Nie ma sensu wkładać dwóch AR'ów czy SMG'ków. Ja np. z mac10se robiłem unby+ na OMA bo ją ogarnąłem. A, no i oczywiście na skilla ma też wpływ sprzęt, czyli ułożenie klawki, wysokość krzesła czy też myszka i jej częstotliwość - po zmienieniu myszki nie mogłem sobie trafić :D

Opublikowano

Tak jak mówi up ogarnij sobie po jednej broni każdego typu i będzie git. Do tego kupisz 25% speeda i lecisz :> Polecam żebyś ogarnął M6A2 SRT, UMP 45/P90TR, L96A1 AW, mg raczej mało się przydaje, m4 super 90 :) SMG i SG ładnie jadą gdy masz 25% speeda. Przy pomocy takich broni powinieneś odzyskać skilla :) Możliwe że długo nie grałeś więc skill miał prawo opaść.

Opublikowano

Chdzi o itemku które razem dają 25% speeda... recon vest cyklops bandana anti flash google(lepsze na eli niż maska co daje speeda i stamine bo 100% na flasha daja) recon=15% bandana=7% google=3% i mas 25 speeda:)

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...