Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RefLinki Pomagam :)

korendan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio mam bardzo dużo punktów na pewnej stronie ktora wbija mi ref linki lecz mi spokojnie wystarcza na moja gre wiec stwierdzilem że może skoro mam ich tak duzo podziele sie z kims innym :P Wystarczy ze ktos poda swojego Reflinka do jakiejkolwiek gry nie wymagajcej rejestrowania i bede mu wbijal az do 1000-2000 tysiecy wejsc :P

Edit : (tutaj bede wpisywać komu wbijam aktualnie) :)

A więc czekam tylko na wasze RefLinki :P

Edit : nie mogą to być stronki KinoManiak ponieważ tam wymagane jest jeszcze klikniecie wejscie a program ktory mam nie robi tego.

Opublikowano

Koniecznie do gry? bo wejścia by mi się przydało gdzie indziej ;p

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

kinomaniak

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

Nabije pkt, które wykorzystam jako premium.

Opublikowano

Link, poszedł na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...