Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód do Pościgów - klasa A

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Aktualnie do dragu i na wyścigi mam Murcielago, powoli montuje w nim części Pro/Ultra i umiejętności 3 gwiazdkowe, więc niedługo będzie żyleta. Póki co jakoś specjalnie się nie przejmowałem pościgami, ale zauważyłem że w nich często można wygrać Ultra, poza tym to fajna zabawa. Murcielago za świetne na ten typ wyścigów nie jest, więc chciałbym kupić coś nowego. Najlepiej z klasy B/A. Myślałem o Bossie 302'12, 302,69 i w zasadzie o niczym innym bo nie ma więcej "ciężkich" autek w tych klasach. Oczywiście mowa o IGC. Może macie jakieś swoje propozycje ?

PS Murcielago nie będę jeździć na pościgach także z drugiego powodu - chcę w pościgowym wózku zamontować odpowiednie umiejętności :P

PS 2 z pakietów kart za 60k dropią skille 3 poziomu ?

Opublikowano

Polecam Chevroleta Camaro ZL1, wszystkie pościgi w klasie A jeżdżę właśnie nim i znakomicie sobie tam radzi, a jak zamontujesz jeszcze do niego odpowiednie umiejętności, to jest naprawdę trudny do zatrzymania.

Mustang Boss 302 '69 którego wymieniłeś również jest znakomity do pościgów.

Opublikowano

Ja również polecam Camaro ZL1, boski wózek do tego typu zabawy. Pomimo tego, że ciężki i łatwo odrzuca wszystkie inne wózki to bardzo przyjemnie się prowadzi. Poza tym ładnie się zrywa.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Czyli nastawić się na ZL1 ? 302'69 mi się bardziej podoba ale on jednak jest trochę wolniejszy :P

Myślałem nad umiejętnościami. Takie podstawowe to chyba:

Czas Molocha

Moc Molocha

Odnowienie molocha

Siła Kolizji

i teraz dylemat między Moc Uniku, Zasięg Uniku a Czas Zgubienia Pościgu, ale czas chyba odpada bo to na pościgi solo, tak ?

Opublikowano

Tak, czas jest tylko na pościgi na singlu. Ja z umiejętności mam jedynie siła kolizji, nagroda za pościg, i odnowienie molocha bo siła jest wystarczająca, a czas trwania przy takiej prędkości też wystarcza na każdą ucieczkę.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

A po co uderzac w blokady ? Każdy samochód jest dobry na pościgi o ile umiesz nim jeździć. A to że skill mod " Taranowanie " to w zupełności nic nie daje.

Pozdrawiam

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Ja ci polecam Camaro ZL1 cięzki wózek w sam raz do zabaw i władować w niego wszystkie umiejętności Pościgu i gites. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...