Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Minecraft ForceOP.

Kosa323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Istnieje hack o nazwie "Force OP" do Minecrafta ? Bo na YT jest pełno "prezentacji" tego cheata, ale zazwyczaj to wirusy. Jeśli tak, to ma ktoś może pod wersję MC 1.3.2 ?

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Hmm, fakt na YouTube masz same trojany, ale gdzieś na MPC widziałem Force OP ze skanem itp.

Opinie były dobre. Niby wszystko ludziom działało. Poszukaj. ;)

5465845486.png

• 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Widzialem cos w podobie forceOpa i to dziala ale ponoc tylko na serwerach bez xauth, authme ;/ nazywa sie to "Nodus Sesion Stealer" zobacz sobie ;)

Pomogłem ? daj LIKE ! :D
100 Postow- Zaliczone :)
200 Postow- Zaliczone :)
300 Postow- X

Szukam YouTuberow na serwer minecraft 150s, Chetnych pisac na PW ;)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nigdzie czegos takiego nieznajdziesz wiekszocs to wirusy a zaniektore trzeba smsy wysylac:(

Jeżeli pomogłem , liczę na like ;)

Serwer TheWalls: >>>Klik<<<

• 1 rok później...
Opublikowano

Niestety nie ma takiego czegos ;/

Wszystko to wirusy, a te rozne strony to albo  TROLL gdzie Ci morda wyskoczy (SKARY FACE) NWM jak to sie pisze ;p

Muras331 i jakies inne gowna jak Fusherka, nie maja ForceOP tylko wymuszaja opa lub admina i potem grieffuja :P

P.S: Muras331 robi te programy w Visual Basic :)

ZEGNAM

Opublikowano

@topic

Hmm , rzecz biorąc ForceOP istnieje jak i nie.

Niema takiego programu gdzie wpisujesz Nick i serwer i masz OP'a.

Są takowe bugi, które można wykorzystać w programie.

Sam kiedyś kiedyś wykorzystywałem bug w essentials, programem.

Na dzień dzisiejszy już niestety niema ;/ , lecz są błędy w pluginach i serwerach...

===

Jak to wytłumaczyć... Podsumowując niema programu gdzie hmm... odpalasz nick  , i serwer OP i boom.

Można innymi sposobami w***** się do serwera.Przeskanować pluginy i serwer w poszukiwaniu błędów, oraz metoda BF(Testowana działa ;-))

Na tych dziecinnych serwerach gdzie są 14 latki , to raczej prościzna lecz potrzeba na to 2 lub 3 dni.

Opublikowano

EasePeasy1337 No tak, są błędy w Essentials tylko, że nie ma sposobu jak NARAZIE...

A z tymi 14 latkami to prawda, robią serwy, ktoś im atakuje serwa (WIECIE O CO CHODZI) i potem spinanie dupy, że im ktos grzecznie mówiąc *ROZJEBAL*.

P.S Nie ma takich programów, że wpisujesz IP i NICK i BOOM masz opa..

Nie, trzeba albo wymusic albo wyslac plugin ktory bedzie to np stoniarki, a tak naprawde bedziesz mial kontrole nad opem lub cos ...

Dla mnie temat mozna zamknac, bo i tak tak zwany "ForceOP" nie ISTNIEJE

POZDRAWIAM :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...