Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] związane z cba.pl

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak chciałbym, by ktoś mi wytłumaczył krok po kroku jak na cba.pl zainstalować np. system forum MyBB albo jak wrzucić swoja zrobiona stronę i jak robić podstrony?

tak może to głupie ale nigdy nie korzystałem z cba i nie wiem gdzie nawet jest mój login i hasło załóżmy by połączyć się przez ftp i wrzucić pliczki

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Masz gotowy instalator MyBB na stronie z instrukcją razem. Podstrony tworzysz przy robieniu katalogów jeśli chcesz mieć domena.pl/katalog. Wszystko masz na e-mailu.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na CBA instalujesz wszystko tak jak na płatnych hostingach, a więc musisz pobrać odpowiednią paczkę forum - np. z MyBBoard.pl, po czym wypakowac ją, stworzyć bazę mysql i zainstalować wchodząc np. w przyupadku MyBB w plik install.php.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

UP. Chyba tematu nawet nie przeczytałeś i nie wiesz co to cba i spamujesz. Na cba masz gotowy instalator silnika MyBB. To umie zrobić każdy, a więc nie będę tłumaczył.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

niby proste, a paradisia byś podał gdzie jest ten instalator i jak robić te podstrony bo nie ogarniam, bo aj chce wsadzić swój szablon i zrobić podstronę z forum MyBB

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Tu masz mój poradnik jak zrobić na CBA forum phpBB3

http://www.mpcforum.pl/topic/635884-forum-pod-prywatny-serwer-metina2-na-silniku-phpbb3/

Ale to się na prawdę bardzo podobno robi tylko zamiast wyboru instalacji PhpBB3 dajemy MyBB

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...