Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywala po wyborze postaci

Veygr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam następujący problem. Po wyborze postaci wraca do okna logowania. Działa jedynie u mnie. Serwer stoi u mnie na komputerze. Na VPSie było wszystko ok. W logach db jest tylko info o logowaniu:

Oct 18 19:41:52 :: AUTH_LOGIN id(8) login("login") social_id() login_key(2140250073), client_key(203210338 857152036 833964976 1971071310)
Oct 18 19:41:53 :: LOGIN_BY_KEY success "login" 2140250073 "IP"
Oct 18 19:41:54 :: RESULT_LOGIN: login success "login" rows: 1
Oct 18 19:41:54 :: "nick" 469300 964200 hair 0

Tam gdzie był login, nick i IP zamieniłem odpowiednio na "login", "nick" i "IP". Na routerze odblokowane są następujące porty: 1-8000, 10000-25000.

Opublikowano

Gdyby postać była zbugowana, to by było trochę więcej informacji w logach. Jak ja loguje się na postać to jest wszystko ok.

Opublikowano

1.Postać może być zbugowana

2.Client nie odpowiedni do plików serwerowych

3.Zrestartuj serwer żeby game się zabiło i wstało ponownie.

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

1. Już napisałem że ja loguje się normalnie.

2. jak serwer był na VPSie to było wszystko ok.

3. Ja już kilka dni się z tym męczę, więc serwer był restartowany (cała maszyna jak i główny komp).

Opublikowano

a sprawdzales na jednym ch czy kilku bo byc moze cos portem jest nie tak;)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

zmieniales ch? wlaczales porty ? przy spolszczeniu robiles prawidlowe ch?

Port logowania i swiata musi byc dobry bo inaczej kick..

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Wielki znawco dla samego siebie odpalone hamachi oraz porty nie są potrzebne.

Teraz do treści, czy te postacie mają nazwy? Jak nie zrób nowe konto w navicat z generatorem haseł.

http://www.mysql-passwd.yoyo.pl/
Opublikowano

Jak wrócę z uczelni odpale wszystkie 4 CH i zobaczymy jak wtedy będzie to działać.

To nie jest serwer na hamachi, tylko na standardowej karcie sieciowej (tak jak dedyki).

Postacie mają nazwy. Hasło jest dobre, bo do wyboru postaci da się wejść.

@Edit: Serwer odpalony na 4 ch. Na wszystkie mogę się zalogować. Jak ktoś loguje się z poza mojej sieci to przechodzi do wyboru postaci, a potem wywala do okna logowania.

Opublikowano

Sprawdzałeś na różnych clientach??

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Client jest identyczny. AutoPatcher sprawdza MD5 poprawność plików, więc wszystkie pliki są takie same.

Opublikowano

To nie jest hamachi, tylko na standardowej karcie sieciowej postawiony (nie wymaga hamachi do połączenia się). Gdybyś mógł podesłać jakąś binkę to bym sprawdził co i jak.

• 3 lata później...
Opublikowano

­Chciałbym odświeżyć temat. Mam podobny problem co kolega, z tym że mnie wywala już po wejściu do gry. Kilka sekund wszystko jest ok i nagle ekran logowania. Zabije psa, zdejmę coś z eq, lub nawet stoję czy gdzies idę. To samo jest. Porty są wszystkie ok, serwer na hamachi, nie wiem o co chodzi :c .. Pliki sf2010 jbc. 

Opublikowano

­Chciałbym odświeżyć temat. Mam podobny problem co kolega, z tym że mnie wywala już po wejściu do gry. Kilka sekund wszystko jest ok i nagle ekran logowania. Zabije psa, zdejmę coś z eq, lub nawet stoję czy gdzies idę. To samo jest. Porty są wszystkie ok, serwer na hamachi, nie wiem o co chodzi :c .. Pliki sf2010 jbc. 

Pokaż syser z klienta.

­

PandoraMT2[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...