Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]html graficzny

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko chciałbym was prosić o nazwy najlepszych html'ów graficznych nawet płatnych i tych za darmo oraz może znacie jakieś poradniki dotyczące tego? za każdą pomoc like ;p

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

FrontPage

33876.png

Uważasz, że pomogłem i chcesz mi się jakoś odwdzięczyć

Wystarczy, że dasz +

Opublikowano

słyszałem też że można wrzucać na czysta stronę w jakimś programie np. obrazek, pisać tekst, a w html będzie to pisać za nas, znacie takie programki?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

słyszałem też że można wrzucać na czysta stronę w jakimś programie np. obrazek, pisać tekst, a w html będzie to pisać za nas, znacie takie programki?

No właśnie w FrontPage tak jest :)

33876.png

Uważasz, że pomogłem i chcesz mi się jakoś odwdzięczyć

Wystarczy, że dasz +

Opublikowano

Publisher? xD

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

To jest jak dla mnie przereklamowane, ale NVU też słyszałem, że dobre.

Html jest najprostszym moim zdaniem językiem i przydatne do dalszego rozwoju byłoby się go nauczenie zwłaszcza, iż to nie cała godzinka na to pójdzie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...