Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rengar vs Skarner

B4RN3I

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogółem Regnar jest mocny w każdej fazie gry, ale w poszczególnych słabnie / albo się wzmacnia, posiada takie "humorki" :D

Regnar posiada doskok z krzaków, co jest dobre do junglowania, niewidzialność, slow, oraz swój item, jest bardzo łatwo mu uciekać.

Skarner nie wiem czy ma szanse z Rengarem, jest ult jest dobry, bo przy pushowaniu wierzy przez przeciwnika, może go ściągnąć, po czym wygrać TF'a, ma też tarczę, oraz minimalne, ale ma AoE dmg.

Jednak jak Rengar nie ma jeszcze nerfa to go bierz.

Opublikowano

Rengar

• slow
  • doskok
  • stealth
  • heal
  • duzy dmg
  • tankowaty
  • ulti dodaje mu full stackow wiec miota niezlym dmgem

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Bierz skarnera, rengar dostał takiego nerfa, że teraz nie będę już nim chyba grał (kupiłem go kilka tygodni temu więc i tak za dużo nie pograłem) Skarner szybka jungla, tankowaty juz w początkowej fazie gry i wkurzające skille ... (nie grałem nim, ale jak jest w przeciwnej drużynie to zapada w pamięć) Ciekawe czy będzie można rengara po takim nerfie oddać nie tracąc żetonów.

Opublikowano

Bierz skarnera, rengar dostał takiego nerfa, że teraz nie będę już nim chyba grał (kupiłem go kilka tygodni temu więc i tak za dużo nie pograłem) Skarner szybka jungla, tankowaty juz w początkowej fazie gry i wkurzające skille ... (nie grałem nim, ale jak jest w przeciwnej drużynie to zapada w pamięć) Ciekawe czy będzie można rengara po takim nerfie oddać nie tracąc żetonów.

Dobrze by bylo... yay Rengar sie robi od bohatera do zera
Opublikowano

Ja polecam ci skarnera nawet nie patrząc na ten "Wielki nerf rengara" jak to niektóre osobniki mówią.

Skarner ma :

• Szybką jungle
  • Dobre ganki
  • Duży movment
  • Shielda
  • Bardzo mocne ulti

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...