Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradniki

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, znacie jakieś dobre poradniki co profesjonalnie można się nauczyć grać w piłkę? Chodzi głównie o kiwanie się i wyrabianie szybkości.

Opublikowano

Chcesz profesjonalnie nauczyć się grać w piłkę poprzez internet? Propsy dla Cb... ;) Kiedyś to się brało piłkę i kopało nawet samemu w bramkę i robiło żonglerki, a co teraz się dzieje to ja nie wiem jak będzie wyglądać nasza reprezentacja za 20 lat... Chyba na prawdę zaczynają już robić kadrę do piłki wodnej... ;)

A poszczególne tricki to możesz zacząć ćwiczyć jak już masz mało wiele kontrolę nad piłką... ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepiej rozłóż slalom z byle czego, biegaj codziennie z piłką, raz na jakiś czas zmierz czas. A zobaczysz że będziesz szybciej biegał, oraz miał lepszą kontrole nad piłką :)

80634320672982814763.png

Resthea.pl

Opublikowano

Wal piłką w ścianę i po tygodniu będziesz miał kontrolę nad piłką(no nie wiem jak u ciebie...).

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

Jak będziesz grał to się najlepiej nauczysz jak nie chcesz tak to zapraszam na fora piłkarskie.

1f01e291.png

Moja sygna , sam robiłem... Dopiero się uczę :D Jak chcesz żeby Ci zrobić to pisz PW lub w zleceniach Fan Art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...