Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Drag oraz umiejętności

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Pierwsza część dotyczyć będzie dragu. Będzie to trochę dyskusja a trochę pytania i odpowiedzi. Przede wszystkim czy umiejętności dające kasę do wyścigu działają na Drag ? Mam zamontowane 16% gotówki za wyścigi i nie wiem czy to działa ^,^ Druga rzecz, to co to kurwa ma być. Posiadam Murcielago za IGC, 2x Pro reszta Uliczne ze sklepu, 2x przyczepność na drag, i podając jeden z wielu przykładów zjechałem dzisiaj Shelbyego z Aero, przyczepnością, i dobrze naoliwioną maszyną, wszystko 3 poziom, 4x Ultra reszta Pro, Był 2,5 sek za mną... Jak pisałem to jeden z wielu przykładów. Mam dobry samochód do dragu, dobrą technikę czy po prostu nikt nie umie jeździć?... Na trasie breaking Point mam czasy poniżej 15s.

Zostawiając drag w spokoju mam pytanie o Umiejętności, a konkretniej Pakiety Kart. Czy z tego pakietu za 60k mogą wypaść umiejętności 3 poziomu ?

Opublikowano

To sądzę, że nie umieją jeździć bo ja z Shelby przegrywam w co 2 przypadku.

Umiejętność od zarabiania kasy działa też na drag.

W pakietach kart za 60k mi się osobiście nie trafiło ale może zbyt mało razy kupiłem.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Ogólnie to zrobiłem dzisiaj coś koło 17 wyścigów, przegrałem raz i to z M1 Procar... Żenua :D

To fajnie bo mam +16% a to zawsze coś :P

Czyli czekam na dalsze posty, bot odpalony więc trochę tego nakupuje :D

@EDIT

Dropły mi 3 gwiazdki Czasu Nitro, temat uważam za wyczerpany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...