Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darmowe bot'y.

Nesquik04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie też dołączam się do pytania bo jade na boxybocie 12/ dobe a i tak mało zbiera :( ... kilka k urki i z 20 energi.

Niestety bijącego żadnego nie ma za free ale miejmy nadzieje że za nie długo się pojawi ;D .

Opublikowano

Zapytać nie można ?

Trudno wydać kilka złoty na kbota np ?? -.- Ludzie sępicie jakby z tego 40zł byście musieli wyżywić całą rodzinę.

Zapytać nie można ?!
Opublikowano

Zapytać nie można ? Zapytać nie można ?!

wystarczy 3 minuty poczytac forum i się smaemu dowiedzieć ;) ja mam nadzieje że żadnego bezpłatnego nie będzie....

1362495952.png
Opublikowano

Jest boxybot w/w ale wgl nie opłaca się nim bocić, bo zbiera masakrycznie mało uri.

Czyli najlepiej kupić bota, albo nie bocic :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

ostatnio 10-12 tyś uri na bitkach bez podwajacza mi wyszło, dużo uri wpada o ile się nie doprowadzi do schładzania (słyszałem że bez niewidki dłużej można zbierać). Boxy zbieram 3h później alieny a na noc wylogowany i źle nie jest :)

Opublikowano

Powiem tak

Kbot-->50 zł bardzo mało = zysk z boxow duzy a jeszcze większy za alienow wiec polecam i

Resllera kamyka stronka :

dobots.pl

Opublikowano

Powiem tak

Kbot-->50 zł bardzo mało = zysk z boxow duzy a jeszcze większy za alienow wiec polecam i

Resllera kamyka stronka :

dobots.pl

to może łaskawie wypisz wszytkich resslerów ?? -.-

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

to może łaskawie wypisz wszytkich resslerów ?? -.-

Ma wolną wolę pisze co mu się chce, a ty co zazdrosny? Kamieniarz ma respekt na forum nie tylko dlatego że sprzedaje licencje, ale dlatego że jest zaufany i pomaga...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...