Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy w MW2 jest coś po Call of Duty 5 ? (multiplayer).

pietruch78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym sobie kupić gierke CoD MW2 i chciałbym sie was zapytać czy w multiplayer jeśli mamy 1 broń to możemy ulepszać do niej tak jak było to w CoD5 tłumiki, celowniki, magazynki ?

Opublikowano

Kurrrde mógłbym sobie kupić MW3, ale to nie ten komputer :(

powiedz czy by mi poszedł MW3 bez lagggów szczególnie multiplayer

Minimalne wymagania:

Core 2 Duo 2.8 GHz, 2 GB RAM (4 GB dla Vista/7), karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 lub lepsza), 16 GB HDD, Windows XP/Vista/7, łącze internetowe

A niepokoi mnie to że ja mam:

Core 2 Duo 2.6, 1GB ramu karta graficzna to Nvidia GeForce Gigabyte 210. Jak myślicie Poszedł by mi MW3 ? bez lagów na multiplayer ?

Opublikowano

Pietruch, pójdzie ci MW3 na niskich. Osobiście jestem fanem każdej części MW i jak mam wybierać pomiędzy MW2 a MW3 to bym te obie kupił.

@EDIT

Szału nie będzie na multi ale powinno być OK. Kolega ma też 1 gb ramu i mu na najniższych chodzi.

Ale jak bym miał takiego PC to kupiłbym MW2 bo bym był pewny że mi odpali na 100%, singiel fajny multi fajne graczy nawet nawet :).

Bierz MW2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...