Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nieaktualny] SlenfBot -Free Money And Exp - Speed and Safe - 18/10/2012r.

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest to Bot dzięki, któremu zdobędziemy trochę kasy i exp co zwiększy nam lvl bez siedzenia przy kompie - podobny do QR. 3.2 tylko że tu nie dostajemy karoserii neonów po prostu nie ma kart, moim zdaniem jest to 100% bezpieczny sposób na darmową kasęi exp, są ludzie którzy boja się korzystać z QR 3.2 a to idealny sposób na darmową kasę. Ten Bot robi za nas pościgi w trybie SinglePlayer.

INFO:

1. Włącz grę w trybie okienkowym i rozdzielczości 800x600.

2. Teleportuj się do pościgu(single player).

3. Włącz bota i kliknij start.

4. Odchodzisz od komputera i czekasz na lvl i kase ;]

5. Dajesz Like ;]

Wartość pościgów w bocie możesz wpisać dowolną.

Wyłączasz bota klikając F9 lub po prostu klikasz na END.

Funkcje:

1. Anti-Cheat - ochrona zapobiegająca wykrycie naszego hacka przez system gry.

2. Szybkie Pościgi (2,5sek)

3. Ignorowanie Policji

4. Poziom Poszukiwań 5

Wyżej wymienione funkcje włączają się automatycznie.

Download:

http://www15.zippyshare.com/v/90853325/file.html

Scan:

https://www.virustotal.com/file/ea801fbb1f105274e1de81035ebb3e5b611203a090a702b7da54c5dd46d54ab1/analysis/

Opublikowano

ten bot to oszustwo, wchodzi w zawody a auto stoi i nabija przegrane pozdro -.-

szybkie wyscigi 2,5 sek zalosny jestes , nie pobierac to oszustwo wlacza sie wyscig a auto stoi !

Opublikowano

ten bot to oszustwo, wchodzi w zawody a auto stoi i nabija przegrane pozdro -.-

szybkie wyscigi 2,5 sek zalosny jestes , nie pobierac to oszustwo wlacza sie wyscig a auto stoi !

wydaje mi się, że tam jest napisane wyraźnie, że chodzi o pościgi

Opublikowano

No ciekawe ale ja takiego czegoś sam osobiście nie lubię bo stoisz na takim wyścigu i przez 1h 300k kasy ci zabieram.

Ale, cóż. Hack to Bot :D

Like leci bo działa. ;)

Opublikowano

Up możliwe, że ci już wykryli lub coś źle robisz ...ale prędzej to drugie. zrób od nowa tak jak piszę i na taki, wyścigu gdzie jest dużo graczy.

Pamiętaj jak nie zmienisz grafiki to nie zadziała!!!

Opublikowano

mam

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

mam grafe 800x600 w mini oknie , co chwile wystakuje poziom federalny 5 ... ale kasa ani nic nie leci

Heh super Kase mi zabiera :) 10 min i zaabralo 40 k yeah ten hack to fake... -.-

Opublikowano

A teraz taka ciekawostka ode mnie, co jakis czas bot sie zawiesza bynajmniej u mnie, jezeli robie cos na necie, wtedy czas leci, a policji nie ma, przez taki mały bug mozemy nabić sobie rekord ucieczki np 1h, i zgarnąć niezła sumke expa i kasy :)

Opublikowano

A teraz taka ciekawostka ode mnie, co jakis czas bot sie zawiesza bynajmniej u mnie, jezeli robie cos na necie, wtedy czas leci, a policji nie ma, przez taki mały bug mozemy nabić sobie rekord ucieczki np 1h, i zgarnąć niezła sumke expa i kasy :)

Za pościg daje max 10k kasy.

Bo kolega, który założył ten temat olał to, że ja zaktualizowałem swój. Oczywiście nie napisał też, że jest to wersja testowa i może się wieszać. Zapomniał też o zmianach jakie wprowadzili.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

To są pościgi i nie trwają długo więc się nie spodziewajcie dużo kasy - jest to na razie wersja testowa, w krótce wyjdzie poprawiona.

Pozdro!

Opublikowano

POzdro chyba dla ciebie , na ch.. wrzucasz smiecia ktory nie dziala tylko zapier,,, mi kASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie przeklinaj mi tu - widzę że tylko ty masz problem, musisz robić coś źle, mi normalnie dodaje kase tak jak na screenie. A jeśli nie chcesz używać to nie spamuj tutaj.

Opublikowano

Mam pytanie.

Jestem nowy w NFSW.

Jaki lvl i ile kasy mi nabije przez całą noc?

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Mam pytanie.

Jestem nowy w NFSW.

Jaki lvl i ile kasy mi nabije przez całą noc?

Jeśli masz zamiar nabić wysoki lvl. To użyj tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/746986-hack-bot-levelmoneypart-free-qr-bot-32/

Opublikowano

Jeśli masz zamiar nabić wysoki lvl. To użyj tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/746986-hack-bot-levelmoneypart-free-qr-bot-32/

Robie wszystko zgodnie z instrukcją,

I podczas startu bota znika mi okienko.

Nawet przemieszczenie okienga gry do prawego górnego rogu nie pomaga...

Jakieś propozycje na rozwiązanie owego problemu ?

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Robie wszystko zgodnie z instrukcją,

I podczas startu bota znika mi okienko.

Nawet przemieszczenie okienga gry do prawego górnego rogu nie pomaga...

Jakieś propozycje na rozwiązanie owego problemu ?

Bo bot minimalizuje się do ikonki traya na pasku startowym.

Opublikowano

@UP

Ale nic się nie dzieje.

Samochód stoi w miejscu i nic nie robi.

Tak ma być?

blck.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

odpalam bota wszystko dobrze dzialalo ale teraz zabiera mi po 5% z wytrzymalosci samochodu za wyscig ktos pomoze?

Opublikowano

odpalam bota wszystko dobrze dzialalo ale teraz zabiera mi po 5% z wytrzymalosci samochodu za wyscig ktos pomoze?

Po pierwsze, daty. Po drugie, zawsze tak się dzieje, bierzesz udział w wyścigu = samochód się psuje.

Jest nowa wersja: http://www.mpcforum.pl/topic/737322-bot-slenfbot-v15-100113/

ZAMYKAM

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...