Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 100k nx do wydania prośba o doradzenie

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż po ciężkich trudach doszedł przelew mam na koncie 100k nx kupiłem już M6A2-SRT Permament teraz powiem swoje typy dalsze i powiecie czy popieracie

2x M416Cqb

MP7 Mod bądź Dual Scorpion

UMP45 bądź P90TR

Opublikowano

Po co 2x CQB...

Polecam teraz kupić SMG P90TR i SR TPG-1 Pro czy też inną + MG na FT czy coś i za resztę kupić Recona itp.

Opublikowano

Nie da się dwa razy kupić broni...

Polecam Recon vesta, cyclops bandane i jeszcze coś tam na speeda na 90 dni, P90 TR, M6A2 SRT oraz M4 Super 90.

Opublikowano

Hmh, scorpion black mod, p90tr, CZ scorpion, snaperke lub SG kup sobie też przydaje się czesto m4 super 90 to sgg auto na 2 hity dobija nie pograsz sobie tylko smg lub ar na killkrecku lub snow walley

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Dual scorpions to naprawdę niezła kosa na krótkich dystansach, jednak nie da się ich kupić na perma. Tak to P90TR i UMP45. Warto jeszcze mieć automatyczny pistol - G18 cobre. MP7 Mod grałem i powiem, że mnie nei zachwyca.

Bywalec
Opublikowano

Kup sobie G36E Valkirie lub M4A1 DW ew. Carbon 15

Plus

MP5 MOD, Famae S.a.f lub cz skorpion evo 3

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

ump45-te nowe g36e i starczy nie wiem po co ci więcej permow jeżeli snajpa się nie bawisz no to starczy to ew jak będziesz chciał snajpe AW i zestaw zajebisty ;)

Bywalec
Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu snajpę kupił. Choćby FR F2 które kosztuje 25 000nx, a jest tak lepsze od innych. Kiedyś zaczniesz się bawić i co ? :D

A 2 AR i 2 SMG ci nie potrzebne.

Ja bym kupił na twoim miejscu tak:

1 AR low recoil np. M6A2-SRT

1 AR hight recoil np. G36E Valkire, XM8

1 SMG np. MP5 MOD

1 SR np. FR F2

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

giftnij mi flamethowera na 7 dni albo miniguna prosze moj nick: TOX980 wiem lepiej iść do miejskiego ośrodka pomocy społecznej xD

ja na twojim miescu kupil bym hawka,miniguna a bron to bym kupil sobie na perma cqb

Opublikowano

Nowej giety nie da sie na perma kupić ...

@UP odjebało ci już od ft ? spec to low nie da się nim grać tylko expic piszesz posta a o grze pojęcia nie masz, on chce perma a nie jakieś jebane spece i miniguny

@TOPIC M6A2 SRT już masz to może zastanów się jaką bronią ci sie dobrze gra i ją kup. np mas już broń do której montujesz celownik to kup sobie tera jeśli chcesz giete bo to jak snaperka tylko zasięg troche slabszy. SMG, grałeś już jakimś? p90tr jest dobra,ale moim zdaniem jeśli chesz mieć scopa w smg to już lepiej CZ scorpiona, CQB nie warto bo po co ? kicki chcesz mieć często? m6a2 to jest to samo co cqb tylko że m6a2 można customizować i dlatego lepsze jest. Kup sobie 1 snajperkę bo później żałwać będziesz bo snajperka na 1 dzień to 2k prawie i tak codziennie przez miesiąc i 60 k poszlo

Opublikowano

Powiem tak w tym miesiącu kupiłem permament

G18 Cobra

M6A2-SRT już wymaxowane

M416CQB

MP7MOD

UMP45

W nastepnym 1x sniperke TPG badz TRG

dziękuje do zamknięcia

Opublikowano

Jeszcze 1 snaperke do campy czy QS bardziej ? do campy DSR 1 subsonic dobry a do QS arctic chyba najlepszy będzie. Życzę powodzenia w grze i miłej zabawy permami. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dektored widzę pomocny jesteś dzięki :) może w grze się skumamy jakoś to tam jakoś pomożesz bo ja nie mam czasu jej ogarniać cały czas pracuję :).

Opublikowano

Jak ja bym miał tyle do wydania to tak

G36E Valkyrie - perm

P90TR - perm

L69A1 AW - perm

Recon Vest Bandma na 90 dni

I zmiana nicku po to żeby reporty które miałem na sobie je usunąć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...