Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] na topa za 6300

RastamanxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: Trudnym do skontrowania i dobrym w późniejszej grze

Preferuję: Myślę nad jayce albo rengarem bo sa bardzo mocni i trudni do skontrowania. Yorick każdy go chwali ale ogólnie dla mnie słaba postać i łatwa do kontry sam wiele razy ją kontrowałem postacią która niby on kontruje wystarczy trochę mózgu i yorick ssie pisać propozycje każdej postaci lajki będą

1332706505-U211405.png

Created by Marselo

Opublikowano

Jayce jest aktualnym królem solo top'a. Posiada doskok, odrzut, ultimate, który zmienia mu na melee and na range, przyspieszenie ruchu, tarcza, troszkę trzeba pograć, ale po tym jest bardzo op, nie tylko rozwala top'a, również carruje gry.

Opublikowano

jayce * jest w topce solotoperow tak jak piszą up . też ci go polecam, jego tam plsuy wypisali wyzej wiec po co mam to robic ;d

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Polecam Diane daje rade na topie i jest twarda robiona pod full ap posiada niezle combo a w pozniejszym etapie gry [tf] grajaca nia jedyny cel to zabic szybko ad carry lub ap carry bardzo latwo mozna sie dostac do przeciwnika. Pod w posiada tarcze dzieki ktorej jest troche twarda postacia

Opublikowano

Polecam Lee Sina ;x

• slow
  • escape
  • ochronka
  • ulti do tfów
  • jeden z lepszych junglerów
  • dobry solo toper
  • wytrzymały
  • trochę słabnie w late
  • świetne ganki
  • podwójne skille

Opublikowano

aktualnie jayce jest najbardziej universalna postacia z duzym dmg , niezlym cc i dobrym escape mechanizmie , ciezki do skontrowania

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...