Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowy bohater - już wiadomo!

AdiZero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na oficjalnej stronie została ujawniona nowa postać, która zostanie dodana w następnym patchu.

Tą postacią jest Elise - królowa pająków.

Najciekawsze jest to, że Elise będzie miała aż 10 skilli !

5 w postaci pająka i 5 w ludzkiej postaci !

Zapowiada się ciekawie:)

Więcej informacji na : http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/ujawniamy-elise-kr%C3%B3low%C4%85-paj%C4%85k%C3%B3w

Elise_Render.pngElise_comic_thumb.jpg

OobLowoO_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Jakie 10 skilli? Czy ja o czymś nie wiem? Grałem i widziałem tylko 6 bez ulti. Postać jak postać, na 200 pingu trudno jest ocś ogarnąć, szału ni ma dupy nie urywa. Ogólnie 1on1 wydaje się bardzo fajna, ale co z nia będzie w team fightach?

Opublikowano

Jakie 10 skilli? Czy ja o czymś nie wiem? Grałem i widziałem tylko 6 bez ulti. Postać jak postać, na 200 pingu trudno jest ocś ogarnąć, szału ni ma dupy nie urywa. Ogólnie 1on1 wydaje się bardzo fajna, ale co z nia będzie w team fightach?

Można zebrać małą grupkę ludzi na PBE i sprawdzić.

:)

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie przypadła mi do gustu i będę chciał ją kupić ip już mam więc teraz tylko czekać.Ale jeśli będzie ap na mida to nie wiem.Prezentuje się świetnie skille ma super.

Opublikowano

Postać moim zdaniem podobna trochę do zyry i nidalee.

Do nidalee dlatego że zmienia się w co innego z ulta a do zyry bo podobne skille troche.

Napewno kupie ;D

Opublikowano

Jest podobna do niddale bo jak pisali niddale została stworzona z tej postaci !

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

słodka pajęczyca, w koncu :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...