Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Battlefield 3: Aftermath Trailer

CoToNiewiemv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle co się z tego to dowiedziałem to to że kusza będzie. Tak sobie, myślałem że będzie coś ciekawszego. No cóż, zobaczymy jak to ma być dopiero przy premierze.

Opublikowano

Nie mogę się już doczekać tego trybu Scavenger.Na start pistolet z 1 magazynkiem nóż granat i trzeba szukać broni.Ciekawe jak to będzie wyglądało ,ale mi się bardzo podoba

Opublikowano

Nie mogę się już doczekać tego trybu Scavenger.Na start pistolet z 1 magazynkiem nóż granat i trzeba szukać broni.Ciekawe jak to będzie wyglądało ,ale mi się bardzo podoba

Właśnie też jestem tego ciekaw, czy te bronie będą leżały, czy będą w jakiś skrzynkach... Szukałem czegoś więcej na temat nowego trybu, ale nic nie znalazłem.

Opublikowano

27 listopada dla PS3, 4 grudnia dla PC i xbox ;) Łapcie.

http://battlelog.pl/...math-ujawniona/

Zamiast pistoletu będzie kusza :)? No .. To snajper na HC + Kusza z ładunkami wybuchowymi na pojazdy ... Zauważcie, że ma kilka trybów hmm najprawdopodobniej rodzaje amunicji.

uff, zagram przed końcem świata :P.

Opublikowano

Jak dla mnie to dodatek raczej słaby ;/ Moim ideałem dodatku to dżungla + odpowiednie pojazdy, lub chociaż dodatek z 2-osobowymi myśliwcami :)

Co ty gadasz, każdy dodatek jest na swój sposób dobry. Ja chętnie pogram na nowych mapach. Mimo to, podoba mi się twój pomysł. Lubię dżunglowe klimaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...