Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobek

iLikeMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, samo dobrze wiece, że na forum jest masa poradników jak zarabiać, ale większość jest o "du** potłuc". Nawiązując do tematu posiadam M2BOB premium 3 sloty. Jaki sposób będzie najefektowniejszy tzn. na jakim najwięcej zarobie. Może zrobić 35lv, bojowca i metiny na farmbocie?

Opublikowano

Możesz postawić 3 metki i żeby ci postacie expił do 30lv i potem na 3 konta fishbot to już niezły zarobek, albo tak jak ja, body chociaz 23lv wyexpic pajecza +6 zbrojka +6 z hp i reszta eq +6 i można normalnie iść na metki w m2, a z tą mapką m2bob łatwo się te metki znajduje :P

Opublikowano

Bo to najlepiej na noc zostawic fishbota , rano zabrac z postaci malze i wlaczyc expbota zeby wbijal kolejne 30 bo okolo 10 leca bany....

Opublikowano

tak, medale akurat sie oplacą, uhm.. jak chcesz z cheatami zarobic to tak jak ja :P juz mi sie postacie przygotowały. - 4 x 30 lvl na Candii :P od jutra zaczynam fishbocić. kolega zaczął dzis i w 2 godzinki na 4 fishbotach zarobił w sumie 90kk czyli na eq juz jest ;p ja tak zrobie na daggerze w tydzien bede bocic a potem usuwam clienta czyszcze kompa cleanerem skanuje w razie " W " i zaczynam daggerem po 2 dniach przerwy zeby po logach nie doszli do mnie ;P w tydzien na fishbocie na Candii zarobisz spokojnie 1-2kkk . czytalem poradnik co do rud w sw hwang (przyjemny efektywny exp daggerem ten tut) i stwierdzilem by lepiej postawic boty ;p w przyszłym tygodniu napisze zainteresowanym co udalo mi sie kupic ;P pozdrawiam :D

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

w ciągu godziny wyciągam całe eq medali moim surką w trudnym lochu i w ciągu kolejnej godziny mam kase na ku ktore starcza na pol roku ;) z tymi kontami na 30lev tez nie jest tak zle bo na kazdym koncie 30lev masz 5 bodzi ;) zawsze mozna jakiegos cienkiego fms kupic,ulepszyc dodac bony i sprzedac ;)

Feel the beat!

Opublikowano

tak, tylko ze na medale musisz robic haraa na ktorego musisz robic miesiac czasu no moze 2 tygodnia a ja w 1 dzien mam kilka postaci do bezposredniego zarobku :P i na medale musisz miec pro eq a tu wystarczy woj z eq +5+6 :P pozniej sie opłaca jak najbardziej ale koledze chodzilo tu bardziej o latwy loch niz trudny nie ? ;] pozdrawiam

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

nie , nie zapomniałem ;P ale musisz tak czy siak miec pro eq :P i teraz kamole to nie to samo co kiedys ;P no chyba ze mowimy o solarze :P kolega zaczyna od zera i chce sie dorobic wiec najlepszy sposob zarobku to zrobienie floty postaci 4x 30 lvl 4 clienty metina na kompie i odpalenie FB na 4 kontach na raz ;P w godzine lowienia przy swobodzie dorobisz sie tyle co w lochu malp . dlaczego? bo w godzine na 1 postaci zlowisz 50 rybek x 4 postacie masz ponad 200 rybek :P czyli na samych rybciach sie lepiej wychodzi . jest jeszcze jedna zaleta. nie musisz siedziec i dropac no mozesz robic cos innego miedzyczasie :P

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

up :P

nie koniecznie . Jak sie umyslnie uzytkuje fb masz 99% szans ze cie nie zbanują :P półgodzinne sekwencje i 10 min. przerwy 0 szans na zlapanie . dlaczego ? logi za ten czas nie zostaną sprawdzone do tego czasu :P niewiem jak wam ale mnie to dzialalo przy blokadzie Hs'a i na bocie dostalem bana dopiero po miesiacu lowienia tym sposoobem, podczas gdy intensywnie uzywany bot padl po 4 dniach ^^ nie od rana tylko gdzies tak jak wraca sie ze szkoly czyli 16-20 wtedy najwiecej plebsu jest ;P i mniejsza szansa ze gm sprawdzi bo zawsze GM lubi latac z rana po plazach popaczec czy czitow do bana nie ma ;P powinno sie dogladac do postaci co sie wokol niej dzieje aczkolwiek nie pisac z innymi graczami tylko podejsc i stac i jak ktos pisze to zbywac go i nie odpisywac (zachowywac sie arogancko) i to wystarcza :P

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

no chyba ze ja o tyle mam dobrze ze moja mama pracuje przy komputerze i jakby co to tylko mowie mamie zeby tam fb wylaczyla itd ;P o tyle mam dobrze ;P

Metin2PL:

Zbieram --

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...