Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Cheaty na PL

koko1985

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hejty są jeszcze do pla ;] wystarczy poszukać na mpc nic trudnego, a i na przyszłość lepiej formułuj nazwę tematu, nikt nie wbije to takie teamu gdzie nazwa to znak interpunkcyjny .....

Opublikowano

hejty są jeszcze do pla ;] wystarczy poszukać na mpc nic trudnego, a i na przyszłość lepiej formułuj nazwę tematu, nikt nie wbije to takie teamu gdzie nazwa to znak interpunkcyjny .....

nie pomogles wiec nie lajkuje ci!!!!

Opublikowano

Dział :

http://www.mpcforum.pl/forum/197-metin-2-hacki-boty-bugi/

Spis botów , itd :

http://www.mpcforum.pl/topic/493257-spis-botow-bugow-tutoriali-i-programow-prywatne-i-globalne-serwery/

Opublikowano

nie pomogles wiec nie lajkuje ci!!!!

Ja Ci nie miałem zamiaru pomagać, tylko Cię uświadomić o braku umiejętności szukania, pisania, jak i nadawania tematowi nazwy ;].

No i dodam, że ja like nie potrzebuje, dla mnie to jest zbędna rzecz.

Opublikowano

Ja Ci nie miałem zamiaru pomagać, tylko Cię uświadomić o braku umiejętności szukania, pisania, jak i nadawania tematowi nazwy ;].

No i dodam, że ja like nie potrzebuje, dla mnie to jest zbędna rzecz.

ale bez spamu obejsc sie nie umiesz :- )

Opublikowano

@up jak tak bedziesz sie odzywal to nikt nie pomoże. Jest DMG hack by neon tylko na hity

Opublikowano

ale bez spamu obejsc sie nie umiesz :- )

Jakiego spamu ? bo jakoś Cię nie rozumiem.... ja po prostu uświadomiłem Cię o twoim braku umiejętności pisania nazw tematu .... maskara tak samo do

Moderatora

Te 5% co mi dałeś jest nie poprawnie wręczone ..... ponieważ ja w mojej wypowiedzi nie widzę ani trochę spamu. Tak więc myślę, że Moderatorku użyjesz głowy i zdejmiesz te 5% jeżeli nie, napisze do innego Moderatora, i niech on powie czy w mojej wypowiedzi jest choć troszeczkę spamu, bo ja naprawdę nie widzę ani trochę spamu wręcz widzę, że starałem się poprawić lub nauczyć Autora tematu aby na przyszłość bardziej umyślnie pisał nazwy tematu. To tyle ode mnie.

Opublikowano

FB:

www.mpcforum.pl/topic/665020-dlfish-bot/
www.mpcforum.pl/topic/525165-dl-x-fish-bot-by-sekhmet/
www.metin2mod.tk/downloads.html
www.mpcforum.pl/topic/604531-dlfb-by-erpel-44/

DMG:

www.mpcforum.pl/topic/223113-dldmg-hack-by-neono/
www.mpcforum.pl/topic/262759-dldmg-hack-x10-15/
www.mpcforum.pl/topic/646410-dldmgx6-na-bronie-metin2pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...