Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze byście zagrali?

KomandosekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam już wykpiony serwer, próbowałem z różnymi typami, lecz mało ludzi jest chętnych, proszę napiszcie w komentarzach na jakim typie serwera lubicie pograć/ chcielibyscie może spełnie wasze marzenia :D

Opublikowano

KomandosekPL - tu nie chodzi o tryb. Tu chodzi o promowanie/grafikę serwera/stronę techniczną

Nawet głupi survival z bardzo dobrą oprawą graficzną przyciągał by ludzi.

Tylko byś musiał coś zrobić jakeś bonusy/eventy/dodać jakeś gildie/i inne

Pomyśl ! :D

Opublikowano

Kwadratowa Masakra, tylko nie taka jak inne, że 10,5 slotów a ponad 100 ludzi dodanych na WL. To wtedy nie ma sensu grac . ; / Ja osobiście chciałbym zagrac na takim serwerze typu Kwadratowa Masakra ale nie tak dużo ludzi. Nie wiem.. 10 slotów lub więcej i gdzieś 20 - 25 osób dodanych a nie ponad 100. ;>

Opublikowano

@uo

Właśnie nad takim czymś cały czas przemyślam, i robię mapę, ale zauważ niby było by te 20 slotów ale 20 osób na WL to i tak by jakieś 10 osób max grało, nie każdy siedzi, np. jak byśmy się ograniczyli do 50osób? Może lepiej by było?

Opublikowano

Kwadratowa masakra, fb i sv napewno będzie lipa. Zwłaszcza na KM, będzie grać 5 osób w czym all to 9 latki :> Próbuj skyblock lub jail.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...