Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przeprosic

radekxxdd12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam do was pytanie jak przeprosic dziewczyne ? Jest na mnie obrazona maksymalnie :( Napisalem jej w sms "ze mi na niej nie zalezy i nie chce ze mna gadac to niech spada bo mam jej dosc" Mam zamiar kupic jej kwiatka ale nie wiem czy to pomoze co mam zrobic?/ Ta dziewczyna ma 14 lat :) i znam ja juz 6 lat :) Pozdr. i czekam na odp.

Opublikowano

Sorry za błędy , pisze z telefonuW takim wieku to pozłości się kilka dni i zapomi. Jeśli Ci naprawdę zależy , a to co pisałeś w sms to powiedz, że to była głupota , przez nerwy tak powiedziałeś. Kup jej jakiś drobiazg, jedną jjedna ładna rozyczke i przepraszaj.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Przeproś ją prosto w oczy daj jej różę i ci napewno wybaczy . ;)

Opublikowano

A w chuj ja tam miałem u jednej szanse, nic jej złego nie mówiłem, nagle zaczęła mnie unikać... WTF?

Taki chuj, jak ci zależy jednak to tam kup jakieś zielsko i jej daj i takie tam.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Bywalec
Opublikowano

Zabierz ją do MCDonald'a na Hamburger'a za 2zł. ;s

Jeśli rzeczywiście jest to przyjaciółka to Ci wkrótce wybaczy.

Opublikowano

spuszczenie na pysk działa nie tylko odmładzająco ale i dobrze na stres i kłotnie! Zaufaj nam

skad wiesz ? partner spuszczal sie na ciebie ?

Opublikowano

Palcówa :D I po sprawie ^_^

A tak na serio, Kup jej tego kwiatka i przepraszaj :)

35175.png

Moje motocykle: Kawasaki KLR 650, Honda MTX 80.

A zbieram na Yamahe R1 ^_^

LWG!

Opublikowano

Powiedz że to kumpel pisał zabrał ci telefon i napisał :D Lub że był melanż laski itp. Byłeś pijany i nie wiedziałeś co piszesz.. Nie wiem czy zadziała może cię obrazić bardziej... :D

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...