Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fabuła książki, o czym pisać?

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wreszcie napisać jakąś książkę, wiele razy zaczynałem.

Po 50 stronach fabuła mi się urywała i nie umiałem dalej rozwinąć akcji.

O czym pisać? O czym byście chcieli najchętniej przeczytać.?

Opublikowano

Hmmm, zależy co napisałeś wcześniej. Opisz pokrótce o czym jest książka.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Weteran
Opublikowano

Np. ja zawsze chciałem napisać o chłopaku, któremu nie układało się w życiu, zakochał się w dziewczynie, której nie mógł zdobyć, wszystko w życiu mu się waliło, jednak po kilku latach szczęście się do niego odwróciło i spełniły się jego marzenia.

Zawsze jak chce pisać, to mój zapał ucieka :)

1329036830-U154499.png
Opublikowano

O magii i czarownicach.

o tym opowiada harry potter, i wątpie by coś takiego przeszło ;]

gdzies czytalem ze sa utwory "jedno dniowe" tzn ze ich akcja i plan dotyczą jednego miejsca i nie przekraczaja jednego dnia czy cos takiego. napisz najpierw cos krótkiego ;]

Opublikowano
Np. ja zawsze chciałem napisać o chłopaku, któremu nie układało się w życiu, zakochał się w dziewczynie, której nie mógł zdobyć, wszystko w życiu mu się waliło, jednak po kilku latach szczęście się do niego odwróciło i spełniły się jego marzenia.

Zawsze jak chce pisać, to mój zapał ucieka :)

Popieram z przyjemnością bym przeczytał :)

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

Ta kurwa mać, witaj w klubie.

@top

Weź jakiś nagły zwrot akcji przeprowadź.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Ja bym z wielką chęcią przeczytał coś w stylu, chłopak i dziewczyna, nie lubiących się zbytnio, zostaje porwanych. Żeby uciec muszą zacząć współpracować, nawalanka z porywaczami itp. A na końcu chłopak ginie, a dziewczyna opłakuje jego śmierć bo się w nim zabujała.

Game Over

Opublikowano

Ja bym z wielką chęcią przeczytał coś w stylu, chłopak i dziewczyna, nie lubiących się zbytnio, zostaje porwanych. Żeby uciec muszą zacząć współpracować, nawalanka z porywaczami itp. A na końcu chłopak ginie, a dziewczyna opłakuje jego śmierć bo się w nim zabujała.

Za dużo filmów Romeo xD

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Z chęcią przeczytał bym jakieś dobre fantasy, np. Świat po wojnie nuklearnej, coś na styl "Metro 2033".

Opublikowano

Chłopcy, którzy chcą przeczytać książkę o nieszczęśliwej miłości.. Dosyć niespotykane :3

A co do pytania: Napisz coś w klimacie w którym czujesz się najlepiej. Ale proszę Cię.. nic w stylu "Zmierzch" czy też "Pamiętniki wampirów". Może coś podobnego do Hobbita, klimaty fantasy? No nie wiem.. Aczkolwiek powodzenia w pisaniu :)

SYGNA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...