Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Trainera na SO i [POMOC] MW3 nie działa.

The FLOoRq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam trainera na Spec Opsa jakieś wh aimbot na singla

Dodatkowo szukam pomocy, bo mw3 nie działa, jak klikam play to przez 3 minuty jest napis

2012101800001.jpg

No i czekam i czekam i potem się wyświetla

I Potem nic już się nie dzieje.... Za odpowiedzi szastam lajkami.....2012101800002.jpg

tmpqe.png

Opublikowano

Musisz klikać ciągle cancel i wybierać od nowa, aż zadziała.

Albo spróbuj uruchomić jako administrator, wyłącz zapory i antyvira

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Możliwe że dostałeś bana na mw3 zobacz ustawienia steam i zobacz czy nie masz bana będzie pisać status Vac: Podejrzany o oszustwo na bezpiecznych serwerach coś takiego powinno być

Opublikowano

Musisz klikać ciągle cancel i wybierać od nowa, aż zadziała.

Albo spróbuj uruchomić jako administrator, wyłącz zapory i antyvira

No cóż szkoda że straciłem pół godziny..... Ale dzięki za chęci...

Swoją drogą antywirus i zapora wyłączona.... i nadal nie działa

tmpqe.png

Opublikowano

Hejo ! Ja mam na to inny sposób :)

Jak zauważyłeś MW3 musi połączyć się z serwerami. Kiedy naciskasz przycisk graj i czekasz 2 - 3 min. to wyskakuje Ci info właśnie o tych niedostępnych serwerach.

Jak łatwo sprawdzić czy uzyskałeś połączenie ? To proste ! Zawsze pod opcją "Main Menu" wyskoczy Ci informacja o dostępnej Kolekcji. W tej chwili jest to kol. 4 .

Kiedy odpalasz Cod-a zostaw go na 10min. Jak to nie pomoże to w biblitece : Sprawdź spójność plików gier lub defragmentuj pliki gry.

Napisz jeszcze ile masz RAM-u :D

Pozdrawiam

Diss_Stream.png

Opublikowano

Kiedy miałem 1 GB za nic nie mogłem wystartować MW3. Cały czas miałem informację taką jak ty. Dokupiłem 2 GB ( w Sumie 3 GB ) i śmiga xP

Diss_Stream.png

Opublikowano

Tylko dodam że format może nie pomóc , bo skoro masz nowy system od paru dni no to nie chce mi się wierzyć że tak szybko zrobił ci się tam syf , ale to jedyny mój pomysł

Opublikowano

No ale jednak.. Wiesz, to w końcu Windows... Kolega miał tak samo przy kupnie tej gry, poczekał ten tydzień i wszystko śmigało jak należy.

Miał Windows XP

Czego najgorszego mogę się spodziewać? Kupna nowej gry?

tmpqe.png

Opublikowano

sry pomyliłem się :)

Mam jeszcze pytanko... jak odpale poczas tygodnia to się "resetuje" I kolejny tydzień muszę czekać czy normalnie podczas czekania mogę włączyć i sprawdzić?

tmpqe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...