Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/746045-konkursrozpoznaj-sportowca/

Wnoszę o odwołanie tego konkursu, ponieważ:

- nagroda jest nieadekwatna do zadania, goldmember za takie gówno?,

- odpowiedzi są widoczne dla każdego, co zabija cała rywalizację,

- nagroda jest przydzielana zgodnie z datą postów, co nie daje szans ludziom, którzy na mpc nie przebywają przez 24 godziny na dobę,

- konkurs już się zakończył, bo 2 odpowiedź jest poprawna,

- konkurs jest po prostu idiotyczny.

Discuss.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Również uważam że konkurs bardzo nie przemyślany w dodatku można te zdjęcia wyszukać w google grafika i wszystko jest czyli tak jakby gold member za nic.

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Zgadzam się tak samo z Wredną oraz Antixem.

Myślałem długo nad konkursem w dziale Sport ale nie mogłem znaleźć czegoś co by było odpowiednie. Ten konkurs zrobiony lekko na siłę.. Powinni wycofać.

W dodatku nie ma go tutaj: http://screenshooter.net/1659932/ndwefdp więc nie każdy o nim wiedział.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

tak

za takie coś gold ? haha

ja mam pomysł na konkurs w sporcie ,ale znajac organizacje konkursow niektorych nie ma sensu dawac

tak samo jak koknkurs rysunkowy w single player powinni uniewaznic, tyle tam zamieszania bylo ze nie ma sensu tego ciagnac

­

Opublikowano

Czy czegoś nie zapomniałem ? Konkursy w których można wygrać nagrody mpc chyba mogą być robione tylko przez moderatorów i wyżej.

A co do konkursu to jebłem.

­39566146920630933015.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...