Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie bocić na alienach

Byku4000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bociłem na BB, ale odkąd wprowadzili ograniczenia na boxy nie opłaca się to już.

Zamierzam trochę bocić PBDO Botem, używając do tego Aegisa by mógł się leczyć bez potrzeby naprawy na porcie, gdzie najlpiej bić alienki (ewentualnie o jakiej porze, jakim ammo czy cuś)?

Mam jeszcze pytanie o PBDO, czy licencja jest dożywotnia?

P.S. Miałem się jeszcze coś pytać, ale zapomniałem xD jak sobie przypomnę to napiszę.

Za wszelkie porady, wielce dziękuje ;)

Opublikowano

A jak mam rozpoznać kiedy jest aktualizacja? Chcę się zalogować, a po jakimś wyskakuje napis login failed: http login failed

Przed chwilą jeszcze działało.

akwa1245 te zarobki na Kbocie są w 14 czy w 1 dzień i 14h? I jaką amunicją biłeś?

Edit: Już działa bot, coś z DO było nie tak, jakiś problem z serwerem

Edit 2: Na razie używam wersję darmową PBDO, ale mimo to powinna działać 60 minut, nie mam pojęcia czemu, ale u mnie tak się nie dzieje, działa z max pewnie ~40 min, wie ktos czemu?

Edit 3: Na razie zaczynam przygodę z PBDO więc tak bardzo na taskach się nie znam, ustawiłem, żeby bił mi na x-7 wszystko oprócz BDK, znalazłem też taskscript na to by używał umiejek Aegisa, wszystko spoko, ale jak ustawić by uciekał kiedy tylko zobaczy wroga (ciężko uciec dopiero jak zaatakuje)? I da się to zrobić TaskCreatorem?

Opublikowano

1. Bo nie koniecznie zawsze jest to około 60 min.

2. Tak, takie coś w taskcreatorze zrobisz.

3. 24h+14h=38h nie 14h.

Opublikowano

Jeszcze pytanko co do działania bota. Licka działa na konto z forum więc mogę używac go na różnych komputerach? I czy mogę zalogować bota na konto z licką na 2 kompach jednocześnie?

I warto kupić u Kamieniarza?

Edit: Co to jest fioletowa kropka na mapie w PBDO?

Opublikowano

Tak, możesz na różnych. Nie, nie możesz jednocześnie.

Warto, cena taka sama jak u innych.

Mina emp/dmg/shd/slow.

Opublikowano

Kolejne pytanie :P Jak np. zamówię pakiet PBDO na 3 konta to mogę TYLKO te wybrane 3 konta tam uruchamiać czy po prostu mogę różne tylko, że 3 na raz max.?

Opublikowano

Na razie, bota nie kupuje o ile będzie to warte po konserwie.

A na x-7 jak biłem to wychodziło mi nawet ~5k/h Ciekawe ile zarobiłby jakby były full lf4 :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to co wklejił akwa bardzo ładne ale na obrazku rangi to jest chyba szeregowy major i major w jak ma taka rangę to napewno fulka z bajerami wiec mu urka z jego wypo dobrze leci ale jak ktoś jest tak powiedzmy flaxem to x-3 mapy ustawiasz na saimony mordo lordakie i jedziesz ale jak jak ten akwe fulka to polecam takie mapy

Opublikowano

Jak bocisz na pedo szrocie i używasz Aegisa oraz romb to jedną konfe zrób tak z 80-100k osłon a reszta laserki a na drugą (w razie ucieczki ;D) daj trochę więcej osłon. Dodajesz taskscripty na umki aegisa i jest super. Dobrze jest również używać wyrzutni. Do tego najlepiej pet, full lasery.

reklama

Opublikowano

Ja proponuje x-2 :))

Bardzo bardzo dużo rangi

3000-3500 uri/h

zero dedów w nocy

po za tym 2 szybkie konfy ustawiasz z rombem i nie ucieka a na x-7 , x-3 oraz x-4 ucieka jak alien bije

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...