Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ważne

TeeH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcesz wygrać po raz pierwszy nagrodę ? typu Xbox / PsP / Ipod / wiele gier na PSP XBOX PC PS3 ? ITP

To wszystko mozesz zdobyc za PTŻ (Pointz) jak je zdobyć ? to proste za codzinne wejscie dojstajesz te pkty i za wejscie po raz 1 na konto bedzie udostepniona gra w która mozesz grac raz dziennie ja na niej zdobywam ok.30 PTz a np na Xboxa lub Psp wymagane jest tylko 675 PtZ jeżeli uzbierasz 20 zaproszonych przez ciebie uzytkowników twoja ilosc zdobywanych pktow wzrasta 2x dlatego też ja tu jestem =]

Wystarczy podać mi swój email na który ja wyśle zapraszający link.

Naprawde warto. Na razie kupilem gierke WarCraft'a ponieważ kosztuje tylko 100 pktów dostałem ja po upłynieciu 5 dni roboczych

EMAILE PROSZE WYSYŁAć na PW lub na GG 10343850 (na gg szybciej wyśle zapraszajcy link na email)

; )

Opublikowano
I tak tu nikt nie moderuje wiec po prostu olej

a przydałoby się bo teraz jest tylko sens udzielania sie w dziale forum ogólne...

Szkoda, ze nikt sie nie bierze za to forum poważnie i zeby przyciagnac ludzi zeby tylu admin MPC nie mogło wydać jakiegokolwiek bota/cheata nie mówie, że za free bo odrazu byłby blokowany ale za jakas opłata i ludzie by garneli na forum i by chciało sie chyba moderować, a tak to nudą wieje...

Opublikowano

Ja rowniez podpisuje sie do tematu. Jestem posiadaczem takowego konta i wysylam zaproszenia od reki.

Prosze pisac na gg:6399420 lub na maila [email protected] z dopiskiem lockerz - prosba o zaproszenie

Wystarczy mi podac maila, dane osobowe wpisujesz w rejestracji!

Serdecznie zapraszam i pozdrawiam