Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Broń

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam dobrej broni do rangi CPT2, grałem g36e ale powoli mi się znudziła. Wszystkie bronie typu scar odpadają, zastanawiam się nad m4a1 z hard scopem i magazynkiem+ full custom.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

aug fajna broń ale narazie lv nie bije zbyt rozważam nad m4a1 i m416 + custom oczywiście m416 ma portablity o 2% lepsze i recoil o 1% mniejszy, poczekam jeszcze na rady innych

Opublikowano

Mi M416 nieszczególnie przypadło do gustu, CQB to co innego ale to jest za NXy. M4A1 to broń z którą zaczynałem i gram do teraz bo jest naprawdę świetna. Gra się nią na randze ,,T'' jak i ,,GOA''. Broń po customizie prawie nie ma rozrzutu, dmg i rof niezłe, przyjemnie się gra.

Możecie mi jeszcze wytłumaczyć co to jest ten recoil? Ja myślałem że to rorzut celownika więc im mniejszy tym lepszy a ty tu piszesz tak jakby to było źle że jest mniejszy recoil.

I co to jest hard scope?

Opublikowano

@Up napisałem że recoil mniejszy, im mniejszy recoil pokazana ma broń tym mniejszy odrzut czyli jest broń "sztywna" a hard scope ? celownik ACOG bo są celowniki ACOG czyli hardscope i ITACH czyli ten kwadracik z kółeczkiem, hardscopem łatwiej heda wyrwać:) a co do broni to sobie sam zobacz, oby dwie można ulepszyć a m416 jest w 2 rzeczach o 1, 2% lepsza.

Opublikowano

Galil ace dobre lecz polecam M4A1. Broń na każdy lvl, full customize strzela jak cqb czy jak m6a2 srt :) M416 też dobre lecz lepszym rozwiązaniem jest M4A1.

Bywalec
Opublikowano

Kup sobie INSAS, M417.

Co do pierwszego postu co rozumiesz przez "M4A1 z hard scopem" ?

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

Bo hard scope to celowanie lunetą SNAJPERSKĄ w jedno miejsce i strzelenie gdy ktoś wejdzie. Przeciwieństwo QS

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Hmh, byłem w clanie gdzie na tego scopa mówiono tak jak ja pisze i tak mi zostało ale znam kulku graczy którzy używają tego określenia i sądze że warto się tym podzielić bo nie którym się przyda, chyba łatwiej mówić kup broń z hard scopem niż kup broń z ACOG Scope 1 itp..

Bywalec
Opublikowano

No nie bardzo, bo HS to jak mówiłem wcześniej celowanie "hard" na jedno przejście ze snajpy.

Wystarczy że powiesz kolimator lub kolimator od CSM to każdy wie o co chodzi

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...