Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Halloween

benq10r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Będę tu podawał wszystkie newsy o halloween w NFS World.

McLaren MP4-12C "Braaaiiiins"

725 | 869 | 689 = 761 S

Po bokach specjalny malunek wioski nawiedzonej przez zombie, a na dachu pół-przeźroczysta flaga Wielkiej Brytanii. Od dołu przyświeca niebieski neon w kształcie czaszki, za kierownicą żywa dynia, a na spoilerze "BOO!" przy hamowaniu. Dodatkowo oryginalna przerażająca syrena oraz (podobno) nowy silnik. Wszystko w cenie 5100 SB co jest dość rozsądną ceną patrząc na dotychczasowe nowości.

braaaiiiins.jpg

24qqxdt.jpg

wj8ldd.jpg

Tak, to pełna wersja wcześniej odkrytego samochodu.

Halloween'owe dekoracje

Tu już musicie popisać się sami, nie będę wrzucał screenów bo nie jest to nic spektakularnego, ani trudnego do znalezienia.

Wyścig "Ghostwood"

Teorie się różne ale lepiej samemu sprawdzić i napisać tutaj. Coś szczególnego wydropiliście?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Samochodzik super, mp4 to moje ulubione auto i jedno z naj w grze. Do rotacji na pewno go nie wstawią, a cenę szacuje na 8k. A i bajerek jest super :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Od razu piszę, że go kupię i podobają mi się te bajerki :D

Ja sądzę, że od 6-12k napewno bite lub wyżej możliwe, że będzie go można otrzymać przy zakupie SB ale to wykluczam.^^

Nie mogę się doczekać tych naklejek Halloween i tego samochodziku i sądzę, że dadzą jakiś kodzik na SB chociaż 1k <3

Edit@

Jeśli chodzi o Dragi tak to dropi dostałem silnik 1%-2@ -,-

Opublikowano

sądzę, że naklejki będą dodawane przy zakupie minimum 8k SpeedBoost jak zawsze rok temu jak było jak kupiłeś Mazdę RX-8 to dostawałem Gratis naklejki nie pamiętam jakie ale sądzę, że (Halloween,Wielkanoc) To nie te okazje była inna coś z zakochanymi czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Samochodzik super, mp4 to moje ulubione auto i jedno z naj w grze. Do rotacji na pewno go nie wstawią, a cenę szacuje na 8k. A i bajerek jest super :D

Nie liczę, że akurat tą wersję ale tą podstawową by mogli :rolleyes: Ach... te marzenia.

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

sądzę, że naklejki będą dodawane przy zakupie minimum 8k SpeedBoost jak zawsze rok temu jak było jak kupiłeś Mazdę RX-8 to dostawałem Gratis naklejki nie pamiętam jakie ale sądzę, że (Halloween,Wielkanoc) To nie te okazje była inna coś z zakochanymi czy coś w tym stylu.

ok dzięki

97500709145262096604.jpg

Opublikowano

Zwykły efekt wizualny tak samo jak światełka policyjne znudziły mi się po dniu dobrze by było jakby dźwięki dodali do niego, żeby coś takie Buu po głośnikach szlo, z dwojga złego dobre i to, ale nie warte zbyt dużo a poczekać na naklejki można dobrze by było gdyby z wyścigów chociaż dało by rade je wylosować

Opublikowano

Nowa wersja MP4-12C "mózgi!".

Opublikowano

No dość normalne. Szczerze mówiąc na screenie wygląda lepiej niż w "rzeczywistości".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...