Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[champ]Każda linia

serni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: Wystarczająco IP

Zależy mi na: Wypiszcie mi swoje ulubione postacie na topa, mida,bota i jungli

Preferuję:

Dobrze by było byście również napisali dlaczego preferujecie danego championa ;)

Za pomoc oczywiście lajk ;D

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

Tak na prawde to nie ma takiego co by się nadał na każdą linie.Ale jakby się uprzeć to:

teemo

eve

gp

lux

brand

diana

Za co warn? -,- Po prostu źle zrozumiałem temat i dobijają leżącego (63%)

Opublikowano

Na topie mało gram, ale tam są 2 postacie nie do rozwalenia, Jayce i Yorick.Mid hmm, akurat tutaj gram tylko ziggsem, ale mam zamiar kupic jeszcze fizza.Ziggs jest bardzo fajna postacia jego q ma bardzo dobre dmg, w mozna wykorzystywac jako flesh, ewentualnie przeciwnika podbic tak, zeby byl blizej nas, jego e spowalnia i z dobrymi itemkami sporo zabiera, a jego ulti to aoe, pente nim zrobilem.Fizz jest bardzo mocny, ma doskoki, true dmg z w oraz swietny escape system i do tego te ulti, mocny burst.Bot hmmm, jako ad gram, ezem i vayne są to moje z ulubionych postaci, ez ma swietny escape, mocne dmg i swietne ulti 1;1 jest mocny, vayne tylko jakis lepszy escape brakuje ;D, ale ma to true dmg i stuna.Jako support gram leona(jest w rotacji), sona, alistar, są to jedne z lepszycn supportow, a alisterem mozna junglowac :P

edit.

all up co wy wypisujecie, ze on chce 1 championa na wszystkie linie, czytajcie z zrozumieniem

"Wypiszcie mi swoje ulubione postacie na"

Opublikowano

Dziękuję Marekstw że wytłumaczyłeś im o co tak naprawdę chodzi ;) podczas gdy mnie nie było ;) czekam na propozycje bo to przecież łątwy sposób by dostać lajka ;)

Piszcie ;) i chciałbym już podziękować osobą które wzięły udział w tym temacie ;p

32zug69.png

Jeśli podoba ci się jakaś moja praca , post lub temat kliknij lubię to !

Zachęci mnie to do dalszej pracy(...)

Opublikowano

TOP: Jayce (range/melee jednoczescnie, dash, knockback itp duzo by pisac) i Jax (swietny na pojedynki solo jak i tfy, dash, aoe stun)

MID: raczej malo gram teraz, ale jak musze to biore jakas Evke czy TFa ze wzgledu na ganki

JUNGLA: Lee Sin (jego mobilnosc daje interesujace ganki)

SUPPORT: Blitz, Alistar (tons of cc)

BOT: Ez, Graves, Corki (poke, dash, swietny mid game)

Opublikowano

Top: Olaf (wytrwały, fajny harras, true dmg, leczy się), Irelia - (slow/stun, leczy się doskok do przeciwnika), Jax - (Doskok, stun, dobry dmg)

Mid:Orianna (trudna ale OP, przydatna drużynie, dobry dmg i harras), Anivia- (stun, ściana, fajnie się farmi, dobry dmg z e), Katarina (fajnie się wbija w grupkę ludzi, na początku trudno się creepuje, a później z górki, 1-2 gangi i już jest spoko)

Bot: Graves (Dobry dmg, silne ulti, skill dodający atck speed) Corki - (dobre ulti do dobicia, dobry escape, dobry poke)

Leona - Bardzo fajnie się gra tym supportem stuny, stuny stuny.

Jungla - nie grywam więc n/c

Opublikowano

Evelynn.

( Jungla , Top , Mid , Bot. )

Evellyn na bota -,- LoL?

chcesz nią grac jako supp czy ad carry ?? -,-

@Top

Polecam na solo olafa

na mida branda

do jungli rengara

na bota jako supp taric/blitzcrank/soraka

na ad carry ezreal

5_SurvingIgnite.gif

Opublikowano

Ja ci polecam mordekaisera:

+ Jest dobry na wszystkie linie

+ ma spore dmg

+ kokszące ult, które dobije przeciwnika, lecz podczas zgona przeciwnika jak ult jest nałożone duch ofiary pomaga mordekaiserowi

+ ciężko go nawet zabić

+ na jungle najgorszy też nie jest

Opublikowano

GP wszystkie linie

-q - poke + niezły zoning

-ult aoe dmg+slow / nadaje się do inicjacji

-buff dla całego teamu (z e)

-zdjęcie cc + heal z w

Opublikowano

Mid - Ryze, Ryze i jeszcze raz Ryze. Tanky, Dmg zarówno od many i dmg, instant snare.

Bot - Ezreal + Leona, najlepszy duet wg mnie. Free flash u eza, global ult, tons of CC Leona.

Jungle - Do tej pory Rengar, jednak po nerfie będzie ssał. Nautilus - 4 CC ewentualnie Nocturne.

Top - Yorick - opisywać chyba nie trzeba :), Irelia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...