Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Słuchawki z mikrofonem Słuchawki Creative Fatal1ty Gamer Headset 51MZ0310AA001 HS-800

XdeMoNTツ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam nowe słuchawki .

I czy są do nich jakieś sterowniki żeby był z nich lepszy dzwięk albo poradnik jak ustawić żeby bylo wszystko ok?

Mikrofon mi nie działa, napiszcie co ustawić.

Pozdr.

Opublikowano

Musisz w windowsie poszperać w ustawieniach dzwięku, bo zapewne masz wyciszony albo źle wsadziłeś po prostu kabelek.

Co do słuchawek, raczej sterowników niema, zawsze są do karty dzwiękowej sterowiniki, także jakbyś czegoś nie mógł ustawić to spróbuj zaktualizować sterowniki do dzwiękowej wtedy możę Ci się uda coś pozmieniać, znajomy miał te słuchawki i kilka razy je miałem na uszach, szału ni ma, ale problemów jako tako nie miał.

Opublikowano

Ale właśnie nie wiem gdzie i co ustawić żeby mikrofon działał.

Jak ktoś miał te słuchawki to prosze o pomoc :)

ps: zamieżam nagrywać na youtube, jeżeli ktoś wie co wgrać żeby lepszy byl dzwięk też prosze o pomoc.

Opublikowano

Dobrze już wszystko działa, ale jak ustawić ze jak się podłączy mikrofon to nie slychać co się mówi.

I czy są jakieś sterowniki żeby mój głos był lepszy? bo mam zintegrowaną karte dzwiękową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...