Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Tablet, jaki wybrać?

PanOwoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem Tablet to jest przenośny komputer miałem taki kupiłem go w tamty grudniu i miałem tylko miesiąc bo po co mi to?

Jadę gdzieś to neta nie mam tylko gry lub muzyka, a w domu?Net...a mam kompa...ale jakbym miał polecać (nie pamiętam nazwy) taki do 500zł sorry ale nazwy nie pamiętam .

Ale jak by co nie kupuj tego bo to nie potrzebne ja bym już kupił nowy telefon np Nokie C6,Nokia N93.

Opublikowano

Do 450 zł to tylko Manta.

Nie bierz gówien ala tablety do 450 zł.. dozbieraj i kup tego ipada, only ipad i wyłącznie, sam mam i jest najlepszy w porównianiu do innych gówien.

Opublikowano

Znaczy ja ogólnie w domu jesten często, ale pod rysowanie coś się przydało by. Lubię takie rzeczy. Na telefonie się tak nie da chyba, że z rysikiem, ale i tak nie odda tego efektu.

Co do IPadów, jakie mają plusy i minusy i jakie model jest w miarę tani, a dobry.

Opublikowano

Tablet jest dobry jak masz neta bezprzewodowego,że gdzie sobie nie pojedziesz to masz neta.A tak to tylko poużywasz w domu a chyba już lepiej grać na komputerze niż na tablecie :P

A porównując ceny tabletów jak są za 1500-2000zł i za 500 zł to ten za 500zł można się domyślić,że będzie słaby :)

Opublikowano

No właśnie 2 tysiaków szybko nie nazbieram dlatego Apple raczej odpada.

Co do internetu WiFi w domu mam, na mieście również są darmowe hotspoty, więc z tym problemu nie będzie.

Opublikowano

@up granica 450, uczymy sie czytać

co do tableta to poszukaj jakiś w dużych sklepach o jakiejś znanej nazwie, bo manty to szajse : )

Opublikowano

Tylko problem w tym, że ipad 2000 zł :c Góra tysiąc, to chyba to będzie najlepsze, chyba że coś znacie 10 calowego z dobrym prockiem itp.

Proszę o pomoc !

Bo nie wiem czy się opłaca ten 7 calowy, czy znacie z dobrymi speckami 10 cali do 1000 zł?

Nikt nic nie poradzi :c ?

HELP!

Opublikowano

Jeżeli ten asus spełnia twoje wymagania to się nie zastanawiaj i bierz, a na ipada nie zbieraj, nie opłaca się wgl -.-

Opublikowano

Jeżeli ten asus spełnia twoje wymagania to się nie zastanawiaj i bierz, a na ipada nie zbieraj, nie opłaca się wgl -.-

Niby czemu się nie opłaca? Sam mam Ipada 2 i bardzo sobię cenie ten sprzęt :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Myślę że najlepszym tabletem w tym przedziale cenowym będzie Shiru Shogun. Ma 1GB RAM, 2 rdzeniowy procesor Boxchip A13, 10 calowy ekran o rozdzielczości 1280x800, najnowszego Androida i 16GB pamięci. Tu masz link do aukcji Allegro:

http://allegro.pl/tablet-shiru-shogun-10-2x1-6ghz-16g-ips-android4-1-i2707456308.html

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...