Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

25sm za granie w gre.

D3h4ck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wiadomo jest teraz promocja gameforge, że gdy sciągniemy gre "Gra Wojny" na smartphona, wbijemu tam 8 lev to dostaniemy kupon o wartości 12zł. Wbicie tego levela zajmuje ok 10 min, i teraz sie zastanawiam czy nie dało by sie tego jakoś obejść i grać w to kilkakrotnie na jednym smartphonie. Na forum metina wyczytałem wiadomość od admina że gdy mamy dwa telefony to możemy na obydwóch grać i dostaniemy 2 kupony które można używać cały czas na jednym koncie.

Może jakiś reset danych ? Czy coś.. Pomyślmy razem

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ja mam pytanie czy jesli juz mam tam 12 lv to nie dostane kuponu czy dostane? ;x

i ten kupon pojawia nam sie jako komunikat w grze czy jak?

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Ja mam pytanie czy jesli juz mam tam 12 lv to nie dostane kuponu czy dostane? ;x

i ten kupon pojawia nam sie jako komunikat w grze czy jak?

Po wbiciu 8lv wyskakuje cos w stylu "gratulacjie odbierz swoj kupon"

Opublikowano

2) Awansujcie jako szef klanu! Gdy tylko osiągniecie poziom 8, otrzymacie od nas darmowy kupon. Oferta kończy się: 31/08/2012.

Juz po ofercie to jak ma dzialac??

Opublikowano

Zobaczyłem temat i chcę zadać w nim pytanie bo po co zakładać nowy temat :P

Czy ta gra chodzi wyłącznie na telefonach z system android?

@Topic: Wątpie żeby była taka możliwość.

@UP: Tam jest tak "2) Gdy tylko osiągniesz poziom 8, otrzymasz od nas darmowy kupon. Oferta kończy się: 31/10/2012."

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Mozecie wpisac te kody na jedno konto wiecej niz raz? Ja po wpisaniu kodu, drugiego juz nie moglem. Pisze, ze nie mozna uzyc wiecej kuponow tego typu.

Opublikowano

wlasnie tez nad tym mylalem nie mam takiego telefonu ,a na stroniue mt co raz jakies kupony z grami na smartfony ,moze jest jakis emulator androida na pc przylaczam sie do pytanai maxii

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jest emulator androida na komputer Bluestacks zainstalowałem go i chodzi, zrobiłem konto na google play i ściągłem tą grę i dobiłem do 8 poziomu i otrzymałem kod. Chciałem nabić więcej sm ale nie mogę usunąc tego konta bo bym stworzył nowe, odinstalowałem też ten program i zainstalowałem jeszcze raz ale dane i tak zostają ;/. Jeszcze próbuje na innym emulatorze. Jak się uda na tym innym to napisze.

Opublikowano

Format systemu pomoże na 100%, ale to zbyt czasochłonne..

@edit

i cały misterny plan w pizdu.. Na jedno konto da sie użyć tylko jeden kupon.. Zrobiłem sobie na tym emulatorze androida i dupa.. Przynajmniej mam na przepustki dla buffki

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...