Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problem z reklamami

skiba199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o co chodzi w tych co trzeba pobrac program i od razu nib y masz nx... ja pobieram wlaczam jeli trzeba to sie rejestruje a nx nie dochodzo

Opublikowano

To są fail'e nie raz do innych gier to pobierałem i nie dochodzi kasa.

Zrób sobie

E-pasaz - eksperci nowych trendow!

I jedna była za 730 NX z takimi aniołkami

Czy jesteście sobie przeznaczeni
Opublikowano

Ta funkcja jest nowa w regionie EU, jest trochę niedociągnięć. Nie rób ankiet przy których musisz coś pobrać bo tak jak mówił Piecu, nie wypłacają żadnej kwoty nx. Wypełniaj jedynie te przy których musisz się zarejestrować lub/i wypełniać ankiety na stronie internetowej.

Opublikowano

ale mi np wszystko robie rejestruje sie wypelniam dane potwierdzam w emailu a nx tez nie ma....

Bo połowa reklam to fail'e, jak wspomniał wyżej..Odpal sobie reklamy na metinie/plemionach/warrocku/grepolis i innych, tam jest tak samo, teraz rozumiesz? Tylko nieliczne działają, ogólnie to jest po to żeby odrobinkę dorobić a nie krocie zarabiać -.- Spokojnie, innym też nie działają więc się nie martw o nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...