Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Konkurs

GhostPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam do was pytanie i info. Międzi 17 a 21 trzeba zdobyć jeden z trzech medali, a powtórkę wysłać im na emaila, za co sa nagrody 4,3,2k golda . Medale to Pool, Walters, Tarczay. Wie ktos co trzeba zrobic na poszczegolne medale ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

medal Radleya-Waltersa (8-9 zniszczonych pojazdów) i medal Poola (10-14 zniszczonych pojazdów).

medal Tarzaia (5 lub więcej zniszczonych maszyn)

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

W przypadku remisu pomiędzy dwoma graczami, gracz który zdobył więcej doświadczenia wygrywa.

O co z tym chodzi ? Wygrywa tylko 1 os, czy wszystkie co zdobeda medal ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

W każdej kategorii nagrodę dostają 3 osoby, ale jeśli przyszło więcej zgłoszeń to wygrywają ci, co mają najwięcej doświadczenia zarobionego za tą bitwę (+ medal oczywiście)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

W przypadku remisu pomiędzy dwoma graczami, gracz który zdobył więcej doświadczenia wygrywa.

O co z tym chodzi ? Wygrywa tylko 1 os, czy wszystkie co zdobeda medal ?

Wygrywa 1 osoba, ktora zdobyla najwiecej doswiadczenia np. Ty zabiles 5 i ktos tez 5, wiec zdobywa medal ten, ktory zdobyl wiecej expa.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Na koniec bitwy wyswietlaja sie statystyki graczy, a tak w ogole to medal jest widoczny na twoim profilu w przebiegu sluzby w grze.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...