Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne]Freya

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i już mamy filmik nowej bogini , to Freya.

Obejrzyjcie i przedstawcie swoje uwagi.

Postać wg. mnie bardzo ciekawa, świetny system escape. Ciekawi mnie tylko czy nie będzie op.

Jakie jest Wasze zdanie?

[edit] Irradiate (Skill Key 1)

Freya activates a buff that lasts for 5 seconds that makes her basic physical attacks do an additional 40/55/70/85/100 (+30% of your magical power) magical damage. The additional damage is halved while Pulse is active.

Cost: 60/65/70/75/80 mana Cooldown: 13 sec

[edit] Pulse (Skill Key 2)

Freya activates a buff that lasts for 5 seconds that makes her basic attacks ranged that deal an additional 20/30/40/50/60 (+20% of your magical power) magical damage and slow by 25%, doing the same damage to nearby enemies. While Irradiate is active, the additional damage is halved while the slow and area damage are not applied.

Cost: 60/65/70/75/80 mana Cooldown: 13 sec

[edit] Banish (Skill Key 3)

At her ground target location, Freya banishes her enemies into the air for 1/1.5/2/2.5/3 seconds. The enemies can't be hit or take action while in the air.

Cost: 75 mana Cooldown: 19/18/17/16/15s

[edit] Valkyrie's Discretion (Skill Key 4 - Ultimate)

Freya uses her Cloak of Feathers to fly above the battlefield where she fires down blasts of 120/150/180/210/240 magical damage up to 4 times while flying. Freya can't be hit during her ultimate and can right click to cancel it early.

Cost: 90/95/100/105/110 mana Cooldown: 90 sec

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Freya, mogę stwierdzic dobra laska :D, co do skili, umiejętności i jej pasywki to naprawdę świetna robota.

Mocny DMG (AD i AP), no i ładny skill pod trójeczkę.

Co do OP nie wiem, nie grałem nią, ale na 100 ją kupie.

Grasz w Smite, szukasz party ? Wbij na TS3, na którym znajdziesz wszystko czego oczekujesz od Smite.

Zapraszam! Oto IP: 78.47.23.214

Opublikowano

Mam ją i musze powiedźieć jedno :

Ogarnełam ją nawet i nikt m nie ucieknie. 3 zatrzymuje następnie skill nr 2 z item'kiem co spowalnia .

Ult dobre do ks i ubijania ludzi mających mało hp, a nawet do ucieczki. ;o

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

Gram nią od 2 dni. I muszę powiedzieć, że gdy gram kimś innym niż nią, a w przeciwnej drużynie właśnie ktoś nią gra i jeszcze pechowo trafie z nią na linię to mam ochotę walnąć klawiaturą o ziemie i ją rozwalić. :D Dobrze jest gdy samemu się nią gra ale gdy wszystko się odwraca to już nie jest tak kolorowo. Ogólnie postać świetna ale bardzo irytująca. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...