Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona dla serwer na facebook'u

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, a więc dziś mam dla was łatwe lajki ;D

Dobra do rzeczy chce zrobić stronę dla swojego serwa minecraft nie wiem co wybrać, a mianowicie (http://pl-pl.facebook.com/pages/create.php):

- kategoria - rozrywka ---chciałem to wziąć, ale tam nie ma takiego czegoś jak kategoria komputer,gry. A w ogóle tam nie wpisze sobie nazwy serwera tylko trzeba imie i nazwisko....

- kategoria - marka lub produkt ---tu już są kategorie jak komputery, gry/zabawki - ale te zabawki obok to jakoś tak dziwnie....

- kategoria - firma, organizacja lub instytucja ---tu jest kategoria komputery/technologia

Moje pytanie jest po prostu takie jaką kategorie główna, a potem tą druga wybrać do profilu o tematyce gry minecraft lub innej np. samp?

I czy potem w profilu widać ta kategorie?, bo z tego co widzę to najbardziej pasuje kategoria - marka lub produkt bo tam jest kategoria gry/zabawki no a minecraft jest grą :D, ale jak będzie widać te zabawki to jakoś tak nie bardzo.

Więc podsumowując chce byście powiedzieli jaką kategorie wybrać do gry i czy potem w profilu widać tą kategorie?

za pomocne odpowiedzi daje laiki :P

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

dodaj marka lub produkt i gry i zabawki dobrze to będzie wyglądało.

też tak miałem jak zakładałem własnego fanpage miałem problem z wyborem kategorii..

ale polecam Ci gry i zabawki najlepsza dla takowej tematyki :))

Opublikowano

Weź gry/zabawki

Większość fanpejdzów o grach tak ma

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

a takową kategorie będzie widać na fanpage'u ?

Będzie

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...