Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Radio internetowe

maniak1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! Chciałbym was zaprosić na radio internetowe które dopiero zaczyna swoją działalność!

Potrzebna nam jest pomoc aby ta "iskierka" się rozpaliła w duże ognisko !

Stronka jest dopiero dopracowywana gdyż niektóre elementy jeszcze nie działają tak jak trzeba. Cały szablon również jest jeszcze w pracach więc będą zmiany itd !

23vny4m.jpg

Jesteśmy grupą młodych ludzi którzy pragną w przyszłości grać i nadawać w profesjonalnych audycjach i wyćwiczyć swoje umiejętności audytorskie !

Te radio na to pozwala nie wymagamy jakichś profesjonalnych umiejętności gdyż te radio też nie jest najlepsze ! Przyjmujemy ludzi którzy dopiero się uczą ( z resztą ja też się dopiero uczę

;) )

Ja jestem jednym z administratorów a drugim jest Patxxl

Szukamy również sponsorów i prezenterów ! Ale na razie musimy zająć się stronką więc gdy będzie potrzeba napiszę albo tutaj albo na czacie który jest zawarty na stronie

:)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Więc ja się będe żegnał i jeszcze raz serdecznie zapraszam ! Gramy każdy typ muzyki ten z przekleństwami również gdyż potrafimy mixować aby tych wulgaryzmów nie było słychać

;) Oczywiście te polskie wulgaryzmy ;p

Pozdrawiam i 3mcie się hej !

;) Zapraszajcie ludzi / kolegów i reklamujcie jeśli się spodoba ! :)

Opublikowano

Co to za radio bez www? Są dobre - darmowe szablony pod radio. Reklama na stronie, wymiana bannerami i powiem Ci że dobrze wam pójdzie. Tylko niestety jest multum radio w necie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

To czym wasze się wyróżnia?

Nazwą i brakiem strony ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Wydaje mi się, czy nie ma tu adresu tej strony?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Wydaje mi się, czy nie ma tu adresu tej strony?

Spójrz na logo.

Do napisu z logo dopisz .pl

Brawo! Znalazłeś się na ich stronie!

@top

Nie podoba mi się XAT na głównej, wkurza :( Reszta chyba okej jest. Starajcie się o reklamy :)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Spójrz na logo.

Do napisu z logo dopisz .pl

Brawo! Znalazłeś się na ich stronie!

Dźjenki ;*

@Top Pasek na górze strony jest fatalny

Albert Einstein

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...