Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cwany Lisie, Nieprzytomny, Benek0708.

Marselo

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Post wart 5%.

Wiedziałem , że ma multi bo to dziwne , że wyzywał graczy na pojedynek DISS i to tych którzy mają 0postów -_-

Ok teraz możesz dać 5% nie będę nigdy startował na kida ani nic więc nie tracę ;d

sygnary.jpg
Opublikowano

Mógłbym prosić o odblokowanie konta Benek0708. a o zbanowanie pozostałych?

Przysięgam że będę korzystał tylko z tego jednego konta :)

Pozdrawiam Benek0708.

Nie, perm jest to ban na zawsze. Jeśli chcesz korzystać z forum możesz założyć sobie nowe, ale tylko jedne konto.

Opublikowano

Post wart 5%.

Wiedziałem , że ma multi bo to dziwne , że wyzywał graczy na pojedynek DISS i to tych którzy mają 0postów -_-

Ok teraz możesz dać 5% nie będę nigdy startował na kida ani nic więc nie tracę ;d

Jeśli jeszcze mogę coś powiedzieć...

Spójrz najpierw kto został zbanowany a co do kogo miałeś przypuszczenia. Okulista nie boli. A poza tym, czy nikt w dziale nie wytłumaczył Ci jeszcze, że to że ktoś ma 0 postów nie oznacza że jest nowym użytkownikiem zrobionym kilka minut temu? Po prostu siedzi tylko w dziale w którym się NIE NALICZA postów. Dotarło? To się bardzo mocno cieszę.

A i ps: Co rozumiesz przez słowa "wyzywał graczy na pojedynek Diss"? Bo to mnie najbardziej rozbawiło z Twojej nic nie wnoszącej do tematu wypowiedzi :)

Pozdro.

Opublikowano

Nie, perm jest to ban na zawsze. Jeśli chcesz korzystać z forum możesz założyć sobie nowe, ale tylko jedne konto.

Założenie kolejnego konta możliwe jest TYLKO w wypadku osiągnięcia 100% ostrzeżeń.

Czy to nie jest tak?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Czy to nie jest tak?

100% jest równe permowi. Gdy dostaniesz perma za powiedzmy multi, a masz 0%, to tak jakbyś dostał za pierwszym razem 100%. Kumasz?

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...